Inground basseng designideer for bakgårder

August 21

Inground basseng designideer for bakgårder

Legge til et svømmebasseng i hagen din landskap åpner opp en verden av utformingsmuligheter. Mens verftet størrelse, topografi og budsjett spille store roller i bassenget design, dine personlige preferanser tiltre lek også. Enten du foretrekker et basseng med rene, symmetrisk linjer eller en som ligner en jungel lagune, kan din pool builder hjelpe deg bakgård feriested drømmene dine.

Geometriske

Ofte et rektangel, geometriske bassengene er vanligvis symmetrisk. De har rene linjer og klassisk. Fordi deres symmetri gir dem en viss grad av formalitet, bruker huseiere ofte dem i formelle hager. Geometriske bassenger kan være ideelt for moderne, moderne innstillinger på grunn av deres enkelt, ryddig linjer.

Fri form

Med flyter, naturlige former og buede linjer, er fri-formede bassenger utformet for å ligne noe Mother Nature opprettet. De fungerer bra i mer naturlig anlagte bakgårder, slik som verft med buet og asymmetriske blomsterbed, i motsetning til symmetrisk, formelt plantet hager.

L-formet

Hvis du har en merkelig formede eller liten hage, kan du vurdere å klemme i flere bassenget kvadratmeter med L-formet svømmebasseng. Du kan integrere disse bassengene i ditt hjem eksteriør å utnytte og markere form av ditt hjem.

Fanget bassenger

Som navnet antyder, er fanget bassengene primært for trening entusiaster som ønsker å svømme runder. Ofte 50 feet lang eller mer, fanget bassengene er lang og smal, men du kan designe en å innlemme funksjoner som legger interesse, for eksempel fontener eller flere formål, for eksempel et wading område, soling hylle eller spa.

Flere bassenget ideer

På rundt 3 til 4 1/2 fot dyp er spille bassengene vanligvis grunne, slik at gjestene kan stå på hele tiden. Dykking bassengene må være dypt nok til trygt hodet først dykkere; minimum dybden varierer fra stat til stat. Aktivitet bassenger omfatte et stupebrett, lysbilde og andre spill som en basketball mål eller volleyball nett.

Fremskritt innen teknologi og bassenget har ført til kanten evighetsbassenger og perimeter overflyt bassenger, alle har interessante kanten behandlinger. Kanten evighetsbassenger ser ut som om de utvide utover sine grenser i en kropp av vann, mens alle sider av perimeter overflyt bassenger smitte over på en skjult Kum.