Ingefær planter

November 9

Ingefær planter

Ginger (Zingiber officinale) er en tropisk krydder plante med mange daglige og historiske bruker fra kulinariske til medisinske. Ofte forveksles med en annen lignende, krydret plante, gartnere bør ikke feil Alpinia for ekte ingefær. Innse når velge ingefær planter for hjem hagen at disse velkjente urter ikke er verdsatt for sin dekorativ verdi, men for deres allsidighet som kuttet røtter.

Historie

Ingefær har vært brukt medicinally for mer enn 2000 år og som en asiatisk krydder i mer enn 4000 år, ifølge University of Maryland Medical Center. Native til tropisk Asia, ingefær gjort sin vei i Europa hvor den ble solgt som luksus krydder. Gjort populært av dronning Elizabeth jeg for bruk i bakevarer, har ingefær innvirkning over hele verden, inkludert som et middel folk i det gamle Kina, ifølge The Mildred E. Mathias botanisk hage. I USA, er ingefær ofte selges som et pulver eller godteri.

Funksjoner

Ingefær anlegget er en flerårig som ligner et siv. Denne urten produserer en tykk, svulmende rhizome eller stammen, som utvikler under jord der det utgjør den spiselige delen av anlegget vanligvis brukes i mat og medisin som ingefær rot. Over bakken delen av ingefær anlegget når ca 12 tommene inne høyde med en lang, tynn grønne blader og hvit til gul-grønne blomster.

Omsorg

Ingefær planter vokse fra stammer eller rotstokker. Gartnere skal plante dem i løpet av våren. Som disse plantene er hentet i tropiske klimaer, trives ingefær i varmt vær. Vokse ingefær planter steder gir delvis til full skygge, som full sol skader løvverk og fører til dårlig anlegget utvikling. Dyrke ingefær planter i løs, leirjord jord høy i organisk innhold. Vanne bare som nødvendig for å holde jorda tørker ut. Når eldre på slutten av sommeren, kan du fjerne hele anlegget, inkludert røttene, for høsting.

Bruker

I moderne tid brukes ingefær medicinally som foreskrevet av leger for reisesyke og kvalme inkludert problemer brakt på som symptomer på graviditet, ifølge University of Maryland Medical Center. Kvalme, oppkast og kald svette regnes ingefær som et trygt alternativ til andre mer tradisjonelle medisiner. I tillegg forklarer gravide kvinner som tok 1 g av ingefær daglig for fire dager opplevd lettelse fra symptomer sammenlignet med en placebo, University of Maryland. Ingefær ekstrakt behandler også betennelse som leddgikt. Ingefær er tilgjengelig fersk, som en olje, en kapsler, og som tinctures og te. Revet eller hakket ingefær er vanligvis brukes i mat retter, ofte i stek eller legge til krydder og smaken protein som kjøtt.