Informasjon om Black Cherry kapsler

April 24

Informasjon om Black Cherry kapsler

Svart kirsebær er en vanlig kulinariske ingrediens i fruktjuice, syltetøy, gelé, paier og andre drikkevarer og desserter. I tillegg til deres bruker på kjøkkenet, er de også brukt som kosttilskudd.

Typer

Det finnes to typer black cherry kosttilskudd. En er laget av Barken av black cherry treet og brukes til å behandle coughs og colds, mens den andre er laget av frukt og selges som et middel for urinsyregikt. Black cherry kosttilskudd selges i kapsel og væskeform.

Historie

Ifølge American Indian helse og kosthold prosjektet nettstedet brukte indianere ulike deler av black cherry tree som medisin. Den indre trebark ble brukt til å behandle alt fra ubehag i magen til Veer. Det ble også brukt til å behandle intestinal ormer, brannsår og huden forhold. Indianere og tidlig amerikanske kolonistene gjort hoste syrup fra sorte kirsebær frukt.

Fordeler

WebMD antyder at black cherry bark kapsler kan ha antioksidantegenskaper samt medisinsk verdi som en hoste suppressant. Men fra 2010 har ingen undersøkelser analysert effektiviteten av disse kosttilskudd eller etablert en anbefalt dosering.