Indikatorlys Tips

October 20

Mange nyere gass ovner har ikke sparebluss men lys med en elektrisk tenning. Å vite hvordan å finne din indikatorlys er nyttig siden lyset ofte går ut, slik at du uten varme midt på vinteren. Rengjøring piloten lyset hver sesong er en god idé; du ønsker ikke å måtte relight det i en kald, mørk natt.

Finne piloten

Begynn med å finne gass-linje som bringer gass ovn. Linjen er svart, messing eller kobber, men uansett farge på linjen, er det sannsynlig om diameteren på en hageslange. Gass-linje inn ovnen kobler til gassventilen i ovn. Fra gassventilen, følger du en liten sølv tube og/eller en tynn, metall ledning som forlater bunnen av ventilen. Sitter på lyset en pilot nederst på disse linjene.

Rengjøring piloten

Kvaliteten på flammen vil fortelle deg hvis piloten lyset trenger rengjøring. En god flamme er helt blå med en liten gul spissen. Hvis piloten ikke lys eller flammen er små og dårlig, trenger du sannsynligvis å rengjøre piloten. Kondens opprette rust på piloten, som du kan fjerne med en liten bit av wire eller børsting området lett med en stålbørste; vakuum støv etter at du fjerner rust. Slå alltid av gassen før du arbeider med piloten.

Belysning piloten

Piloten går ut når gassen er slått av eller noen ganger er blåst av en sterk utkast. Instruksjoner for relighting piloten på din bestemt ovn er vanligvis lagt ut på ovnen dekselet eller samlingen pilot. Finne gass kuk, som ser ut som en knapp og har tre innstillinger: "På", "Pilot" og "Off". Slå kuk "Off", vente noen minutter og slå den til "Pilot." Holde en opplyst kamp piloten mens du trykker ned kuk. Forhåpentligvis vil lyset fortsette å lyse og skyte brennerne; Hvis ikke, prøve prosessen på nytt.