Identifikasjon av Mississippi pensel Weed

September 3

Identifikasjon av Mississippi pensel Weed

Ugress er uønskede planter som vanligvis hindrer produktiviteten i landbruket. Selv om enkelte ugress er næringsrik og populært med geiter, storfe og sau, noen er giftige. Ugress kan også havn mange plante sykdom-forårsaker patogener, som agurk mosaikk virus og potet soppen. Ulike typer Mississippi pensel ugress hjemsøke tusenvis av dekar og konkurrere med Mississippis frokostblanding avlinger for jord næringsstoffer, sollys og vann. Brus apple, sofaen gress, vill sennep og wild havre, representerer vanlige ugress i Mississippi-regionen.

Brus Apple

Denne Luke, som er dekket med torner, har aubergine blader og en gul frukt på størrelse med en golfball. Tropiske brus apple vokser så høy som 6 fot og er vanligvis så bredt som det er høyt. Ifølge Charles T. Bryson ligner botaniker ved Southern Weed Science Laboratory i Stoneville, Mississippi, frukten av denne svært aggressive weed en liten eple. Frøene er en rødaktig farge kan oppstå ca 150 i en enkelt ku slippe. Anlegget er giftige for mennesker, men for husdyr og ville dyr. Som hver plante har oppover 50 000 frø, spredt dyrene ugress lett. Brus epler produsere mer frukt i Mississippi enn i Florida. Denne weed kan også produsere nye planter fra grener, rot segmenter og gamle kroner.

Charlock eller vill sennep

Av stilkene av denne årlige weed viser vanligvis stive hår som peker ned. Wild sennep seedlings er rykket inn på spissen og har bred forlater. Eldre planter har hårete, alternative bladene som er vanligvis forfulgt nær eller på den nedre delen av Luke, men udelt og stalkless, nær toppen av anlegget. Blomstene utvikle i små grupper på tuppen av grener og bli langstrakte som frø pods utvikler. Blomster av denne weed er gule.

Wild havre

Wild havre er en årlig grasarter bønder anser det som et ugress i våren-seeded små korn avlinger. Denne weed produserer blomster og frø fra sjette til åttende måneden. Frøene kan forbli sovende i opptil 10 år. Wild havre seedlings har blader som vri mot klokken, i motsatt retning hvete. Bladene av denne weed er hårete og har en liten, blå nyanse. Fargen på wild havre frø varierer, og noen er mer hårete enn andre. De nye bladene av dette anlegget er rullet.

Sofaen gress

Sofaen er en alvorlig Luke problem i cropland på grunn av deres raske vekst og vedvarende natur. Denne gress, som er den mest utbredte gress i Mississippi, har en tett torv og sprer seg hovedsakelig gjennom stolon vekst. Stolons kan vokse frekvensen av 6 fot i et enkelt år. Sofaen gress tilpasser forskjellige klimaer og jord typer, hvilke innrømmer den å bli etablert i mange regioner.