Ideer for smijern verandaer

February 27

Smijern verandaer er populær som rekkverk på leiligheten og condominium balkonger. Kommer opp med en interessant bruk for din smijern veranda kan betyr tenke utenfor vanlige og ved hjelp av solid strukturen til din fordel. Noe plassert på verandaen bør alltid henges på innsiden av rekkverk å forhindre Potter eller plantasjeeiere fra fra din balkong og forårsaker skade på eiendom eller mennesker.

Vindu plantasjeeiere

En enkel vindu stil planter, hang på innsiden av rekkverk av din veranda, kan være en fin måte å bringe et snev av livet og fargene til balkongen. Mens din planter bør være på innsiden av din rekkverk, oppfordre blomster eller planter å vokse over på siden av rekkverket. Fargerike blomster, som zinnias og petunias, vil kontrast pent med svart smijern og sørg for å tiltrekke oppmerksomhet fra nedenfor.

Belysning

Dekorative belysningen på en smijern veranda vil gi hyggelig omgivelseslys i huset, og gi deg en fin lite lys sittegruppe på kveldene. Bruke Fe-stil lys eller rør belysning, og linje innsiden rekkverk og vertikal støtte innlegg med tråder, pass på å holde lysene på innsiden av din veranda slik at de blir synlig i løpet av dagen fra gaten. Sikre lysene med zip bånd eller svart wire, og nyte.

Klatring planter

En klatring plante vil ganske enkelt bli en hengende plante, hvis dyrket på din smijern veranda. Plant en vinranke eller andre klatring vintreet i en stor gryte på din veranda, og trene den opp på smijern, og rundt omkretsen av din balkong. Deretter kan du tillate vintreet å vokse ned fra rekkverk og henge fra din balkong. Husk å holde veksten klippet slik at den gjør hoppet å naboene og sjekke med utleier før voksende noen planter direkte på din veranda.

Grønnsakshage

Din smijern veranda er en ferdige grønnsakshage, komplett med egen, super solid, smijern espalier systemet. Plante potter av tomater, agurk, paprika, bønner og andre sun-loving grønnsaker, og tillate dem å vokse opp smijern som et espalier. Kontroller at grønnsaker selv vokser inne din rekkverk, som en fallende agurk kan gjøre noen skade til en fotgjenger.