Ideer for planer om å bygge et uthus

December 10

Uthus eller privies finnes vanligvis i distriktene eller underutviklet land. På noen måter er uthus det første kompostering toalettet. Inkorporering av kompostering praksis kombinert med sanitære beholdere kan gjøre kongelige et bærekraftig alternativ til innendørs toaletter. Mange uthus i den endelige utformingen kan være så behagelig som det faktiske hjemmet, belysning, fint treverk på interiør og elektrisk baseboard varme i de kalde vintre nettene.

Mottaket

Solid-betong vegger kan gjøre store sanitære beholder for et uthus. Fire-tommers tykke vegger kombinert med en forseglet dekk er enkle å rengjøre med vanlige vaskemidler som blekemiddel og Pine-Sol. Avløpsvann kan bli redusert til nesten ingenting av ukentlige tillegg av landbruket kalk. Over tid, brønnen vil måtte bli renset ut, men dette er samme type rengjøring de fleste septik må gå gjennom på en årlig basis.

Et annet alternativ er å bruke en åpen, 55 gallon trommelen som har blitt behandlet på interiør med en spray-on-plast. Når receptacle er full, kan fat fjernet og kan generere til kompost.

Behagelig som hjemme

Interiøret i uthus har å ligne atmosfæren til en gammel låve. Det kan bli ferdig med panel på veggene og teppe på gulvet. Belysning kan lett bli innarbeidet i utformingen av bygningen like innsiden bad. Baseboard oppvarming er en enkel metode for å holde liten plass varme på en kald vinter eve. Rommet kan også gjøres stor nok for en endre området. Eksos fans riktig plassert vil holde rommet så frisk og interiør badet samt. Noen design også inkludere samme utvendig design som hjemme, bruke samme type fasader og hjørne-trim arbeid. En overbygget gangvei kan også brukes til å holde korte trek fra hjemmet til kongelige en tørr.

På grunnleggende

I det minste skal et uthus bort fra områder som kan få våt eller oversvømmet i kraftig regnvær. En enkel uthus, som bruker gravd ut hull for mottaket, skal være lys nok så det kan flyttes når hullet blir full. Bruke skitt fra nye hullet for å dekke gamle hullet. En kaffe kan med et tettsittende lokk benyttes til å holde en rull med toalettpapir. Hvis du ikke har kapasitet til å kjøre strøm til kongelige, deretter holde en lommelykt på en metall krok for disse kvelden opplevelser. Som kan bli jobbet fra innsiden kan også være lurt å holde unna alle forstyrrelse. Døren dekorasjonen er definitivt opp som bygge uthus. Halvmåne ble brukt ikke bare som en form for ventilasjon, men også å la lys inn hva er et mørkt små rom.