Ideer for organisering skap

November 23

Ideer for organisering skap

Skapplass er viktig i de fleste husholdninger. Mange mennesker som klager over at de bare ikke har nok skapplass er faktisk å bli villedet. Typisk skapet brukes ikke til maksimal effekt på grunn av disorganization. Riktig organisert skapplass hele huset har potensial til å avsløre som mye ubrukt plass som ville eksistere med tillegg av et splitter nytt skap.

Lagre å sammenleggbar klær andre steder

Gjør organisere skapet enklere ved å fjerne noen av klær som virkelig tjener ingen hensikt være der. Alle typer klær som skal kastes over en kleshenger tåler effekten av hånden kastes for å passe inn i en skuff. Starte skapet organisere prosessen ved å gi deg mer plass å arbeide av whittling ut alle elementer som kan plasseres andre steder.

Justerbare hyller

Når du installerer hyller i skapet, alltid sikre at de er justerbar. Justerbare hyller er et viktig prinsipp for vellykket organisasjon fordi de lar deg tilpasse denne organisasjonen etter endringer i nød. Et annet godt tips for bruk av hyller som skapet lagringsplass er å gruppere som elementer på samme rad slik at du raskt kan plukke ut hva du ønske.

Pullout papirskuffer og -kurver

Skuffer eller skuffer som trekker ut er en effektiv organisasjon verktøy fordi de kan bli introdusert i enhver størrelse eller form av skapet. Pullouts råd også muligheten til å bruke innsiden av skapet som rom for organisering av elementer som ikke kanskje er tydelig skapet objekter, for eksempel ting som vanligvis tar opp plass i en useriøs skuff på kjøkkenet.

Klær Arrangement

Organisering av skap har ikke bety manipulere lagringsplass. For mer effektiv prosesser som involverer klær valg, kan du organisere objekter i en rekke måter som bedre lette din daglige rutine. I stedet for å organisere klærne etter hva de er, kan du gjøre bedre organisere farge. En annen god organisering strategi er å arrangere antrekk i rekkefølge som du bruker dem: bukser, skjorter, jakker, slips som alle arbeider sammen for å danne et bestemt ensemble. Gjenta denne organisasjonen slik at du har minst en uke igjen av ensembler allerede samlet i rekkefølge når du angir skapet å plukke dem ut.

Ordne etter bruk

Et stort skap kan ha nytte av en organisatorisk utforming som plasserer klær etter bruk. Denne taktikken vil bidra til å redusere bortkastet tid som blar gjennom klær som du sjelden bruker. Få oversikt over klær du bærer mest konsekvent, og organisere din skapplass slik at disse elementene er foran og enkelt hentet. Klær at du bære mindre ofte eller for spesielle hendelser plasseres i ryggen eller selv i en annen skapet i huset.