Hydroponic overføring av Evergreens

December 23

Hydroponic overføring av Evergreens

Hydroponic systemer er ideelle for å spre eviggrønne planter fordi rooting betingelsene kan kontrolleres for å gi optimal heie. Borekaks fra eviggrønne planter kan tas når som helst, men borekaks tatt i vekstsesongen vil rot raskere og er mer egnet til hydroponic systemer.

Aeroponics for overføring

Aeroponics er en hydroponic metode som sprayer en fin tåke av næringsstoffet løsning på planterøttene. Evergreen kutte støttes i systemet med kutt slutten utsatt så det har fullstendig tilgang til vann, næringsstoffer og luft. Metoden holder kutte fuktig nok for heie uten å drukne den i vann. Høy fuktighet av systemet er ideelt for å starte stiklinger av woody evergreens.

Flom og avløp Hydroponics for overføring

Flom og avløp systemer, også kjent som flo og fjære, er også egnet for bruk i forplantning. Systemet støtter kutte i en voksende media. Flom media to eller tre ganger om dagen med næringsstoff løsning holder voksende medium fuktig og gir verdifull fuktighet.

Egnet stiklinger

Bartre eller semi hardvedgulv borekaks, tatt fra voksende spissen av eviggrønne planten på våren og sommeren fungerer best. Skjære et stykke 8-10 inches lang med ren kutte saks. Dyppe cut slutten i heie hormon og plassere den direkte inn i hydroponic system.

Fordelene med Hydroponic forplantning

Hydroponic overføring har de samme fordelene som tradisjonelle overføring av borekaks. Det er lett å kontrollere kvaliteten av de nye plantene ved å velge sunn mor trær med alle ønskelige egenskaper. Hydroponics har fordelen av å gi gartneren full kontroll over alle forholdene for fuktighet og næringsstoffer. Hydroponic systemer kan kontrolleres å levere næringsstoffet løsning for optimal temperatur og gir fuktighet så viktig for suksess med spredning av borekaks.