Hvorfor Valle kaste blader i juli?

December 30

Hvorfor Valle kaste blader i juli?

Selv om en evergreen arter av eik, den live oak (Quercus virginiana) kaste bladene eldste. Vanligvis trær skur bladene våren like før nye kvister og løv kommer, forlater en tykk mulch av brun løv på bakken.

Funksjonen

Eldste blader eller de syke eller skadet fra forrige vekstsesongen er naturlig shed. I stedet for å bruke litt energi for å opprettholde dette mindre enn optimal blader, er de avbrutt slik at ressurser brukes til å danne nye, friske blader. Bladene lage mat å opprettholde hele treet.

Årsaker

Det er ikke uvanlig for live oak å kaste blader i midtsommer. Hvis grunnforhold er usedvanlig tørre, fortsetter treet å avbryte gamle eller svak blader å spare vann. En alvorlig infeksjon også føre blad slipp, for eksempel en fungal sykdommen i røttene.

Forebygging/løsning

Hvis juli blad slipp er urovekkende, jevnt vanne de 12 til 24 inches jord rundt den live oak fra mars til juni. Rotsystem går fra bagasjerommet utover i alle retninger til to til fire ganger baldakin bredden. Dette er hvor de yngste, mest aktive røttene ligger.

Innsikt

California live oak (Quercus agrifolia) også er eviggrønne, men kaster etterlater tungt våren. Noen ekstra leaf fall i juli antyder en sykdommen problem siden denne arten er intolerante av vanning i sommermånedene.