Hvorfor har min Pella Windows fuktighet rundt kantene?

May 14

Kontrollere problematisk fuktighet i hjemmet begynner med forsiktig inspeksjon for tegn det fuktigheten og relativ fuktighet kan være for høy for komfort. Disse tegnene--fuktighet på windows som en av det mest iøynefallende--bør tjene som en omgående behøve handling av huseiere å redusere fukt i hjemmet før det kan føre til problemer så forskjellige som mold og mugg vekst, tre råtnende og forverring av allergisymptomer.

Fuktighet på Windows

Siden windows er en av barrierene mellom utsiden og innsiden av hjemmet ditt, problemer knyttet til temperatur, fuktighet og fuktighet kan ofte manifesterer seg på overflaten av vinduene, om Pella eller andre merkevare. Is, frost, kondens eller selv dryppende vann på windows kan alt tyder på at det er en ekstrem differensiering mellom luftfuktighet i hjemmet og utenfor hjemmet.

Adressering

Fuktighet kan gjøre vei i boliger som ikke er godt forseglet. Så for å løse problemet med fuktighet i hjemmet, Bruk caulk eller vær stripping for å forsegle alle sprekker eller sprekker som kan tillate fuktig luft inne. Inspisere isolasjon. Hvis det har blitt vannfylte på grunn av et avløp eller taket lekkasje, kan det være at fuktighet inne. Hvis vinduene Pella er doble, en av rutene skades og tillater fuktighet inn i hjemmet ditt.

Forhindre fremtidige fuktighet problemer

Alle disse trinnene og mer kan forbedre ditt hjem luft valutakurs og evnen til din hjem å fjerne fuktig luft og trekke i tørr, frisk luft utenfra. Økende air valutakursen kan gå en lang vei mot å redusere fukt og luftfuktighet problemer. Noen ganger, men er selv disse trinnene ikke nok å forhindre fuktighet problemer. Ekstrem fuktighet og fuktighet problemer må du installere og bruke elektrisk avfuktere i hjemmet.

Andre hensyn

Fuktighet øker relativ fuktighet, som raskt øker ubehag for folk som bor i ditt hjem. Fuktighet i luften og på overflater oppretter også perfekt vekst betingelsene for muggsopp og mildews som kan skade ditt hjem og forårsake helseproblemer for din familie. Fuktighet i skjulte områder, slik som under gulv, bak murene og loft og crawlspaces kan også gå ubemerket før det har forårsaket betydelige og kostbare strukturell skade å din hjem.