Hvorfor har min LG Tromm skive en muggen lukt?

July 10

Hvorfor har min LG Tromm skive en muggen lukt?

Det er ganske off-putting når selve apparatet utpekt til å rense klær ikke lukter rent. Et vanlig problem for front-loading vaskemaskiner er mugg, som tett lukket døren holder fukt låst inne etter dine klær er ferdig vask. Hvis din LG Tromm skive lukter muggen, er det mer enn en god sjanse du har mugg problemer å håndtere.

Eliminere mugg

Mugg er en blå-grønn, slimete stoff som lukter dårlig og kan være potensielt skadelig for åndedretts helse. Ofte fanget i seglet som rammer skive døren, må det fjernes hvis du er blir kvitt ubehagelig lukt. Blande en pulverisert vaskemiddel – Klesvask eller oppvaskmaskin såpe - i varmt vann og skrubbe segl døren med en myk børste dyppet i såpevann. Bruk en svamp dyppet i såpevann for å tørke ned innsiden av vaskemaskinen.

Rengjør vaskemaskinen

Slå på vaskemaskinen og la den kjøre gjennom en komplett syklus med varmt vann og 2 kopper klor til å rense den. Lukke opp døren når syklusen er ferdig og se hvordan det lukter. Hvis det fortsatt ikke lukter rent, gjenta denne prosessen. Åpne døren når den er ferdig og lukten er borte for å tillate den å lufte ut.

Rengjøring andre problemområder

Hvis den muggen lukten er vedvarende, er kanskje det gjemt et sted annet enn innenfor døren. Fjern bakpanelet og koble slanger som bærer det varmt og kaldt vann til vaskemaskinen. Hvis du har spørsmål om hvordan du fjerner bakpanelet, se brukerhåndboken. Kontroller at vaskemaskinen er koblet fra først. Bruk en våt/tørr vac for å rengjøre alle partikler av slangene før kobler dem og sette panelet igjen. Kjør vaskemaskinen gjennom en syklus med varmt vann for å skylle ut slangene.

Forebygging

Bruk bare den anbefalte mengden vaskemiddel per belastning, henhold til produsentens anvisninger. Ekstra såpe vil føre en buildup og kan føre til mugg akkumulering som såpe mikser med bakterier. Mellom laster, åpner døren og tillate frisk luft å komme inn. Dette vil bidra til å tørke ut fuktighet som ellers ville sitte i vaskemaskinen og stagnere.