Hvorfor er min porselen Toalett Tank rust?

November 3

En rusten toalett tank kan mar en ellers skinnende rent bad. Selv om porselen selv ikke ruster, kan våtromsinnredning og komponentene knyttet til tanken. Disse sta rustflekker kan vises både på innsiden av toalett tank og utsiden. Rydde opp og fjerne kilden av toalett rust vil bidra til å gjøre badet plettfrie igjen, og bidrar til å hindre toalett problemer i fremtiden.

Fylle ventil deler

Fyll ventilen kobles til vannforsyningen linje og påfyll tanken etter en flush. Nyere fyll består av plast organer og bruke plast klippene eller hengsler for å holde bitene sammen. I tillegg vil nyere ventiler innlemme en dupp forsamling laget av plast. Eldre fyll ventiler, derimot, kan ha mange metall deler, som skruer, holder dem sammen. Disse metalldeler kan rust, fører til rust flekker i tanken.

Rusty Tank bolter

Høyst toalett tank holdes på plass på baksiden av bollen av en rekke tank bolter, vanligvis to eller tre. Disse boltene er vanligvis laget av messing, men eldre bolter kan gjøres av andre metall, som kan føre til rust. Denne rust kan lekke i toalettet tanken. Dessuten, bolter og muttere kan ruste sammen, gjør det umulig å fjerne en toalett tank uten Sage av oppkobling bolter.

Tank kjede og Flush ventil

Håndtaket for toalett kobler til flush ventilen ved hjelp av en kjede. Som alle andre metalldeler laget av jern, kan disse kjedene rust når du sitter i vannet for et tidsrom. Den flapper del av flush ventilen, i tillegg har metall ringer som kobler den til flush kjeden; disse ringene kan også rust.

Rusty leverer rør

Rust som du ser i porselen toalett tank kan ikke komme fra tanken, men kan være et produkt av noen rustne rør lengre opp supply linjen. Det er et par måter at dette kan rettes. Den første og mer vanskelig er å erstatte rørene fører til toalettet. Den andre metoden er å installere en innebygd filter. Dette kan plasseres mellom vannforsyning ventilen og forsyning linje for toalett, eller bare under mengden for fyll ventilen på tanken.