Hvorfor blomster trenger sol?

July 26

Hvorfor blomster trenger sol?

For at blomster å gjennomføre liv aktiviteter, relatert spesielt de til vekst, de krever lys i passende mengder. Det er fordi det er lys som blomster konvertere til nærende energi gjennom en prosess som kalles fotosyntese. De liker sollys fordi den inneholder flere farger av lys som de gjør god bruk av; blomster ta disse lyse farger og visse pigmenter i hver blomst handle for energiproduksjon, reflekterer bort alle farger de trenger.

Sollys

Sollys er synlig lys som er rik på blå og røde farger. I synlig lys er syv separate farger: rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett. Som alle planter, blomster som enkelte farger av lys å falle på ulike deler av deres strukturer. Når lyset, absorbere klorofyll og karotenoid pigmenter i dem spesifikke farger for energi og regulering av deres vekst, vende seg bort resten.

Pigmenter

Blomster bruke pigmenter for å samle opp sollys som faller på bladene og deres blomstrer, faktisk blomst deler. Chlorophylls, finnes i bladene av planter, foretrekker blått og rødt lys og reflektere bort grønt lys. Karotenoider, funnet i en plante blomster, er tiltrukket av blått og grønt lys, og reflekterer rød, oransje og gul. Hver pigment bruker samlet lys ikke bare å ernære en blomst, men også å regulere sin vekst.

Vekst

I tillegg konverterer lys til energi gjennom en prosess som kalles fotosyntesen, bruke blomster også den til å regulere sine vekstrater. I utgangspunktet de fleste planter vil bruke blått og rødt lys de tar i slå seg på og av, vokse og modnes som nødvendig. Blått lys er avgjørende for en blomst vegetative- eller grønne - vekst aktiviteter, og en blomst må tilstrekkelig mengder rødt slik at den kan blomstre fullt.

Krav

Blomster som ikke får riktige mengder av sollys pleier seg dårlig. Heldigvis disse planter utviklet seg over tid for å være svært effektiv til høsting sollyset de får daglig. Det er derfor det nødvendige beløpet for en blomst er vanligvis bare det som faller på den i løpet av en gjennomsnittlig dag. Planter dyrket innendørs under de riktige typene lys vanligvis trenger bare en viss mengde av det.

Betraktninger

Blomster utsettes for lys på en konstant basis pleier å fungere dårlig. De trenger virkelig perioder med mørkt, om de vokser utendørs under naturlig sollys eller innendørs kunstig belysning. Hvis du flytter blomster innendørs under kaldere vær, vil du også finne at de gjøre pent under fluorescerende lys, som inneholder blått lys. Bare Legg i mindre mengder rødt lys og sørge for at de får en vanlig tid i mørket og de skulle gjøre godt.