Hvordan vokser en sitron?

March 24

Sitron Pip

"Pip" er den riktige betegnelsen på frø av en sitrus frukt som en appelsin, sitron eller lime. Sitrontrær er lett å vokse fra en pip så lenge du gir de grunnleggende nødvendigheter kreves for optimal vekst. Anlegg din sitron pips i en gryte full av torv moss-baserte potting middels eller kompost og holde jorda fuktig. På vellykket spiring, vil du se lyse grønne skudd blir bitte små blader mellom ti dager og to uker etter planting sitron pips. Bladene er skinnende og slå mørk grønn i fargen som de fortsetter fotosyntesen (kjemisk handling som blir planter grønn). Denne liten begynnelse kan være starten på en 20-fots høye treet.

Omsorg

Sitrontrær trenger temperaturer på rundt 70 grader Fahrenheit på dagtid og 55 grader Fahrenheit natten for optimal vekst; en temperatur under 54 grader Fahrenheit vil gjøre sitron treet sovende. Sitron planter elsker lys og nød masse av det fra en sørlige eksponering. For å supplere lys når ideelle forhold ikke kan oppfylles, plasseres en 40-watts fluorescerende lys stripe over anlegget som dens vinter lys trenger overstiger 12 timer lys per dag. Daglig misting av bladene er gunstig til sitron treet, som plasserer treet utenfor på en varm dag å fange den sporadiske regndusj.

Pollinering

Økende sitrontrær inne som potteplanter har sine ulemper. Når din lemon tree begynner å blomstre, det er ingen bier inne i huset til pollinering den, derfor må du få jobben gjort deg selv ved å ta en bomullspinne og overføre pollen fra en blomst til en annen, etterligne en bee's oppførsel. På vellykket pollinering av blomster bør du se små sitroner danner etter blomsten dør. Fortsette å tåke sitron treet hver dag og holde jorda fuktig og gir jevn varme og du vil snart nyte fruktene av din arbeidskraft i iste, ekte brus og sitron kaker. Foruten fullstappet med Vitamin C, er sitroner et velduftende og zesty tillegg til familiens kosthold.