Hvordan velge rot hjelpemiddel for Jasmine Vine forretter

March 1

Hvordan velge rot hjelpemiddel for Jasmine Vine forretter

Jasmine er en av en rekke planter overført av heie borekaks tatt fra en overordnet plante. Roten enden av borekaks er der nye røtter vil danne, når kutte er plantet. For å hjelpe i denne prosessen, heie forbindelser som etterligne og støtte naturlig plantehormoner brukes vanligvis når potting opp borekaks. Rooting aids er enkle å bruke, er vanligvis pulver eller flytende gel i skjemaet og brukt av raskt mudring nederst på enden av klippe i hormonet før stikker i fuktig økende jord.

Instruksjoner

•Look for en rooting bistand som inneholder en soppdreper for å hindre tap av din borekaks sykdommen.

•Velg en rooting hormon med ingredienser som inkluderer eller etterligne naturlig plantehormonet Auxin som dette er det viktigste hormonet som styrer root utvikling.

•Les etiketten for den heie hjelp før du velger og kontroller at ett eller flere av følgende ingredienser er inkludert i utformingen: Indoleacetic syre, Indolebutyric syre, Napthaleneacetic syre og Phenoxy forbindelser.

Tips og advarsler

  • Alltid tips ut den nødvendige mengden av heie hormon i en mindre arbeider beholder før mudring Jasmine borekaks gjennom den. Kast den decanted delen av heie bistand etter mudring prosessen. Dette hindrer hele pakken av rooting hormon fra bli forurenset med anlegget sap eller rusk.
  • Når bruke pulverisert heie hjelpemidler, trykk kutte litt slik at det er en aften belegging av pulver over cut slutten av stammen, men ikke en tung encrustation. Mer ikke nødvendigvis bedre og vil ikke resultere i raskere eller mer energisk root utvikling.