Hvordan velge en fugl bad

October 13

Hvordan velge en fugl bad

En fugl bad gir sangfugler og andre dyr en viktig kilde til drikkevann og et praktisk sted å bad, og vil trekke fuglen til hagen din som en magnet. Her er en rask guide til å plukke ut det beste fugl bad for verftet.

Instruksjoner

•Først må bestemme hvor du ønsker å plassere din fuglen bad. Fugler generelt foretrekker en stille, skjermede plass, i motsetning til et sted ute i friluft. Sted din fuglen bad ligger blant noen trær og blomster, og har du birdfeeders i hagen din også, det er best å plassere fugl bad i nærheten.

•Den vanligste typen bird bath er en tallerken på toppen av en pidestall, men dette er egentlig ikke veldig attraktiv å fuglene. Fugler foretrekker å bade på bakken, og et grunt fat direkte på bakken vil bringe mer fugler til hagen din. Vill fugl hobbyforretninger og hagesenter selger en rekke bakkenivå fugl bad. Et annet alternativ er å bare invertere en ren søppel kan lokket og fyll den med vann.

•Hvis fuglen badet er mer enn to inches dypt, kan du plassere noen store steiner i det. Ikke bare vil dette stabilisere fuglen badet, men det oppretter også perches for mindre fugler og vil gi trekkraft for noen mindre critters som mus eller vånder som slip i vannet. Plass steinene nær kanten av fuglen badekaret, forlater rommet i midten for større fugler å bade.

•Running vann er meget attraktiv å fuglene. Vurdere å legge en liten fontene eller dryppe tube til fuglen badet. Se etter disse i fuglen forsyne butikkene.

•Bigger er bedre. Hvis du har plass til å grave en liten dam eller andre vann-funksjonen til din hage, gå for det. Lokale fugler og dyr vil takke deg. Hvis du har en naturlig fuktig plass i hagen din, kan du vurdere å snu den til en regn hage. Dette er bra både for fuglene og jord.

•I vinteren fuglene inne vill vil vanligvis spise snø for fuktighet, men hvis du bor i et kaldt klima, kan du vurdere å investere i et oppvarmet fugl bad eller en elektrisk fugl bad de icer å gi fuglene ferskvann året rundt. En low-tech løsning er å kjøpe mørkt farget fugl bad, som samles naturlig solens varme og vil holde badevannet fuglen flytende når den air temps komme kjølig.

Tips og advarsler

  • Husk å erstatte eventuelle stående vann hver to eller tre dager. Dette vil holde vannet rent og hjelper hindre mygg egg klekking.
  • Noen plast eller keramiske fugl bad må rengjøres regelmessig. Skrubbing av noen alger med stiv Bristol pensel hver gang du fylle vannet er godt vedlikehold. Du vil kanskje også å gi den en mer grundig rengjøring en gang i året med 10 prosent bleike løsning (en del blekemiddel, ni deler varmtvann). Etter å bruke blekemiddel, kontroller at skyll fugl bad veldig grundig og la det tørke i solen før du etterfyller det. Du bør også vaske fuglen badet ut med blekemiddel hvis du åpenbart syk eller syke fugler bruker den.