Hvordan varme fugl bad

January 7

Oppvarmet fugl bad gir fjær besøkende gjennom vinteren drikkevann. Dette er nødvendig å gi fuktighet for fuglene uten dem å konsumere snø eller is, som krever enorme mengder energi fra fuglen å varme i kroppen. Oppvarmet fugl bad godt arbeidsplasser hvor Vinterklimaet begrenser naturlig tilgjengelig vann.

Instruksjoner

•Velg bassenget for fugl bad. Merke et objekt som ikke er dypere enn 3 inches på midten og skråner til kantene. Ideen er å opprette en dam ligner det ville bli funnet i naturen i stedet for betong fugl bad vanligvis selges i oppussing butikkene.

•Plasser bassenget sentralt. I naturen, pytter oppstår på bakken i stedet for opphøyd posisjoner, men dette viser fuglene å kattene og andre forstadsområder rovdyr. Montere bassenget på et innlegg eller basere.

•Build en boks rundt bunnen av bassenget og isolere med glassfiber eller Styrofoam isolasjon.

•Plasser termostatstyrt Varmeapparat bassenget. Følg produsentens anvisninger om ledninger og plug ins. Disse varmtvannsberederen enheter er tilgjengelige i oppussing butikker og andre utsalg. Bruk den samme typen varmeapparatet brukes for pet vann boller.

• Kjør skjøteledningen fra fugl bad hjem eller garasjen. Kontroller at tilkoblingene er solid og plassert så det er fortsatt tørre.

•Plasser steiner og grener i bassenget. Disse gir roosts for fuglene mens du drikker fra fugl bad. Om vinteren fuglene bruk oppvarmet fugl bad for forbruk i stedet for bading og trenger en plass å vagle tilgang til vannet.