Hvordan: utendørs Inground Spa

October 12

Hvordan: utendørs Inground Spa

Et frittstående spa eller som kobler til en i bakken pool tilbyr et avslappende miljø for en bakgård. Noen velger å kjøpe en bærbar spa, eller badestamp, som lett kan flyttes. Men for en permanent løsning, spa kan installeres inground og nytes året rundt. Elektro og VVS ferdigheter er nødvendig for å utføre denne oppgaven.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren en plassering. Hvis du har en i bakken svømmebasseng, installere spa ved er bassenget logisk siden elektro og VVS er allerede på plass. Spa er best plassert i et område nær huset og koblingsboksen å spare kostnader av strenger elektrisitet lang avstand. Også unngå placingunder trær til å holde blader og skitt fra å komme inn i karet. En overhengende dekk eller andre skjermede beliggenhet er også et bra sted for spa.

•Measure den eksisterende hot tub eller skall er bredden og høyden til å beregne bredden på hullet. Legge til en ekstra fots bredde og få hole fire inches dypere enn badekaret for avløp og base. Nivå bakken det skal plasseres på.

•Sett grus i bunnen, omtrent to inches dyp og legge sand på toppen for 1 - til 2-tommers dyp gi spa glatte og flate base å sitte på.

•Dig skyttergravene for avløp som går til plasseringen av filteret og pumper. Kontroller at rørene under frost linjen, alt fra 8 inches 3 fot. Kontroller hva dette er for hvor du bor. Bruke PVC-rør og 2-tommers flex rør for hjørner og vinkler kjøre avløp til pumpene. For badekar tilkoblinger, sjekk badekaret og merke på bakken om hvor inntak og uttak slangene plassert og la nok varme til å koble til disse uttak.

•Lavere badekaret eller shell nøye inn i hullet og kontroller at alle VVS utsalgssteder er utsatt for å koble rørene og elektrisitet. Nivå badekaret igjen og gjør eventuelle nødvendige justeringer.

•Kople rørleggerarbeid. Justere tilkoblinger og koble avløp til badekaret. Forsegle alle tilkoblinger med avløp limet å hindre lekkasjer.

•Leveres med elektriske. Legg det elektriske ledningsnett for pumper, ovn og spa jets og wire det til den elektriske kilden. Ansette en elektriker er lurt hvis du ikke lisensiert i arbeid med elektrisitet.

•Build dekk. Terrassebord rundt badekaret kan være noen materielle men konkrete gjerninger best og vil vare lengst. Merk av for området med streng og grave den ut og nivå det. Bruk 2 x 4 er for å ramme området hvor betongen skal helles. Legge til en sand eller grus seng før helle betong og glatt det til kanten av spa.

•Fyll med vann. Bruk en hageslange til å fylle badekaret og starte pumpen og ovn.