Hvordan trimme ananas planter

July 10

Hvordan trimme ananas planter

Ananas anlegget er en tropisk som produserer spiselig frukt. Plantene vokser lav til bakken og har lang, grønn, bustete blader og en tykk, woody stamme. Ananas frukt vokser på toppen av den største stammen, som kalles kronen. Det kan ta mellom to og tre år for en plante å utvikle frukt ananas planter er veldig treg dyrkere. Beskjæring ananas planter bør bare gjøres for å fjerne døde blader og fjerne suckers tegner næringsstoffer fra viktigste anlegget.

Instruksjoner

• Vent en til to måneder etter at du høste ananas frukt fra toppen av anlegget for å utføre fleste pruning.

•Look ved foten av ananas plante hvor den møter bakken og finne noen grønne skudd som vokser fra bunnen av anlegget. Disse kalles bakken suckers og bør kutte dem nivå med overflaten av jord bruker beskjæringssakser.

•Examine viktigste, loddrett stengel av ananas anlegget og sviske av noen side suckers som vokser fra den. Bruk beskjæringssakser for å kutte disse av 1/4 til 1/2 tommers fra viktigste stilken for ikke å skade viktigste anlegget.

•Trim gul blader av ananas anlegget regelmessig ved å avskjære dem nær hoved plante stammen bruker beskjæringssakser. Gule blader oppstår ofte nær bunnen av anlegget, og fjerne dem omadresserer vann og næringsstoffer til sunn plantedeler.