Hvordan til tråden en plastbelagt Robroy kanal

March 2

Robroy Industries produserer en plastbelagt kanal under merkenavnet Plasti-Bond RedHot. Kanal brukes til å beskytte elektriske ledninger som kjøres utenfor veggsystemer fra mekaniske. Denne type kanal er belagt i plast for å gi et ekstra lag med beskyttelse mot korrosjon. Det er ideelt for steder der eksponering mot korrosjon er høy som industrielle og maritime søknadene. Threading plastbelagt kanal krever en spesiell prosess å sikre plast ikke jam rør threader.

Instruksjoner

•Fjern den 1/4 tommen plastbelegg på slutten av røret med verktøyet kniv. Plast fjernes ved hjelp av en bevegelse ligner skarphet en blyant med kniv.

•La rør tråden protector lokket over ende av røret. Bruk slutten av cap som guide for å klippe i plastbelegg rundt røret med verktøyet kniv.

•Kontroller langsgående kutt fra utenfor omkretsen klippe på slutten av røret 1/4 tomme. Dette gjør at plast for å bryte ut i små deler når threading for å redusere sjansene for at det jamming i threader.

•Sett rør i rør threader og sikre den ved å stramme komprimering mekanismen. Start pipe threader og veilede kanal i tråder fargestoff.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernebriller når threading rør for å holde metall registreringer av øynene.