Hvordan til å holde regn inn en låve skyvedør

August 17

Hvordan til å holde regn inn en låve skyvedør

Mange Gårdbrukere og bønder foretrekker bekvemmeligheten og garanti av en skyvedør for barn i stedet for svingende dører. Skyvedører er suspendert på en metal spor som monterer på bygningen over åpningen. Men mange barns er konstruert uten typisk overheng i taket kantene, som gjør at regn sende på tre fasader. Du kan forhindre vanninntrenging ved å installere et drypp blinkende som avleder regn fra sømmer langs toppen og hver side av en skyvedør i låven.

Instruksjoner

•Opprette en stillaset eller sagkrakker med tre planker på utsiden av låven på området av døren. Når sagkrakker og planker brukes for en døråpning som overskrider 6 fot i bredde, installere ett eller flere ekstra sagkrakker som støtte for den midtre delen av plankene.

•Strike to vannrette kritt linjer på ytterkledning over skyvedøren spor som kutte markerer 6 x 6-tommers galvanisert drypp Edge blinker. Den nederste linjen er tre inches over banen. Den øvre linjen er 5 1/2 inches over lavere merket. Hver linje ender utvide 12 inches utover sidene til døråpningen.

•Mark vertikale linjer som krysser med endene av kritt linjene med en byggmester square.

•Fjern alle ytterkledning negler fra innenfor linjene en spiker og hammer. Fjerne spiker på å hindre sløver sirkelsag bladet ved å utilsiktet kutte en spiker.

•Sett på vernebriller. Angi dybden på en sirkelsag blad til tykkelsen av tre fasader. Skjær hver vannrette og loddrette linjer på fasader. Kutt bør kjøre forbi et kryssende merke én tomme for full penetrasjon. Disse overcuts kan være spackled og malt etter at jobben er fullført.

•Fjern cutout stykket eller biter av wood fasader av nysgjerrige ytterkledning løs med en meisel i sømmene på kutt. Lagre fasader.

•Skjære 5-tommers fuktighet papir som er 2 inches lenger enn utskårne ytterkledning med verktøyet kniv. Tuck hver slutten av stykket under eksisterende fasader i hver ende av utskjæringen. Feste papiret i hvert innramming medlem med en stifting gun og 1/4-tommers stifter.

•Measure og klipp et stykke 6 x 6-tommers galvanisert drypp kant blinkende lengden på ytterkledning utskjæringen med metallplater klipp. Brette rett overkanten av blinkende under eksisterende fasader på øvre kant av utskjæringen, og skyv kanten mot rammer medlemmer i veggen. Gjort riktig, utvider nedre kant av blinkende som har en vinklet drypp kant vinkelrett fra ansiktet av låven, tre inches over banen.

•Caulk innsiden hjørne av blinkende fra slutten til slutt med en generøs mengde taket blinkende fugemasse.

•Opprette en strøm eller Oppladbar drill med en skrue-tips vedlegg. Koble den lagrede fasader på blinkende med par 2-tommers galvanisert treskruer med 16-tommers intervaller. Skruene må være minst tre fjerdedeler av en tomme fra en kant i ytterkledning å hindre deling av tre.

Tips og advarsler

  • Taket blinkende fugemasse er tilgjengelig i rør som passer i en fuger pistol. Kutte spissen av røret med verktøyet kniv og punktering aluminium segl inne i røret med en innramming spiker.