Hvordan til å grave hull for å plante mangotrær

December 10

Hvordan til å grave hull for å plante mangotrær

Mango er en tropiske arter som oppsto i India og Asia, men også trives i varme områder av USA, blant annet Florida og Hawaii. De er eviggrønne trær som når høyder på 30 til 100 fot, som gjør velge et planting område som er spesielt viktig. Når graver hull for et mangotre, påvirke område og størrelsen på hullet både levetiden av anlegget. Ved å følge noen retningslinjer, vil mango trives i landskapet i mange år.

Instruksjoner

•Look rundt landskapet for et område som har fullt sollys og godt drenering litt tørr jord. Ideelt er litt hevet over de omkringliggende jord, som på en høyde. Sammensetningen av jord kan være enhver type, siden mango trives i jordsmonnet og rik leirjord like godt.

•Strekk et målebånd over bakken i planting nettstedet og måle ut 10 fot. Merk hver ende av målebånd med spray kritt. Kjøre tre stake midt på linjen med en hammer og knytte et 5-fots stykke streng til det løst. Binde den andre enden av strengen til kan av spray kritt og strekke strengen stram.

•Walk rundt bålet sprøyting kritt på bakken for å lage en 10-fots-bredformat sirkel. Fjern innsats og streng fra bakken.

•Sett en flat kanter spade, kalt en spade, 1 til 2 inches i jord på kanten av sirkelen. Helle den tilbake til en 45-graders vinkel. Skyv bladet under gresset i området for å fjerne den. Fortsette å fjerne gresset inne i sirkelen til mer restene.

•Measure dybden av barnehage gryte eller rot ballen på mango treet med målebåndet. Grave ut i midten av sirkelen med spade til det er tre ganger dypere enn målingen.

Tips og advarsler

  • Hvis du plante flere mangotrær, hull plass planting minst 25 til 30 fot fra hverandre.
  • Hvis jord i området er steinete, bruk en pickax for å grave hullet i stedet for en spade.