Hvordan tekstur vegger i et hjem

June 4

En enkel måte legge til tekstur i veggene i hjemmet ditt er kjent som appelsin-skall tekstur. Denne metoden innebærer å bruke gips sammensatte, også kalt gjørme, over veggen, deretter opprette en tekstur i overflaten av gjørma. Finishen er alltid forskjellig, avhengig av mønstrene valgt og teknikken brukes. Prosessen er enkel å tilpasse for å få typen tekstur på veggene.

Instruksjoner

•Rengjør veggen med en stor svamp og varmt vann å kvitte seg med støv eller fett, som kan stoppe gips gjørme fra å. Tørre veggen med en lofri klut. Sette ned dropcloths å beskytte gulvet og møbler fra drywall mudderet.

•Mix drywall mudderet i en bøtte, følge instruksjonene fra produsenten, til den er konsistensen av frosting. Blandingen skal være tykk nok til å holde formen som den beskytter.

•Fyll noen drywall mudderet i en paint-skuff. Roll din lange-nap maling roller i gjørma og spre den på veggene i en spinkle belegge. Bruke gjørma med lange slag på valsen - minst 3 fot. Endre roller retningen for hvert strøk.

•Opprett tekstur på veggen med gips kniv eller murskje. Plasser verktøyet parallell til veggen og gjør korte, raske slag med den. Følg tilfeldige mønstre og forskjellige vinkler å glatte overflaten. Glatt over noen flekker av gjørme som ser tykk, men ikke bli kvitt mye gjørme. La drywall mudderet tørke i henhold til etiketten instruksjonene.

•Apply en andre strøk av drywall mudderet opprette nye mønstre over den først, bruke den samme teknikken som før. La gjørma tørke, så bruke tredel strøk på samme måte. Bruke ekstra strøk for å få utseendet du ønsker. La gjørma tørk godt.

•Spread primer på veggen, med en roller eller sprøyta i stedet for en pensel, fordi pensel maling ikke vil opprette selv dekning. La primer tørr instruerte etiketten. Bruke så mange strøk med maling på veggen som ønsket, la hver strøk tørke før neste.

Tips og advarsler

  • Opprette enda mer tekstur på veggen ved å bruke en annen maling farge for din siste strøk og tilfeldig penselstrøk. Velg en kontrastfarge å øke teksturerte effekten.