Hvordan ta vare på Potted sukkulenter

February 2

Hvordan ta vare på Potted sukkulenter

Potted sukkulenter trives med lite bekymre og gir visuell interesse hele året, noe som gjør dem til et passende valg for mennesker med begrenset tid til å vie til hagearbeid. Forsvarlig behandling av potted sukkulenter begynner på planting, siden den viktigste faktoren vellykket saftige dyrking er å velge riktig jord, som må være godt drenering og dårlig næringsstoffer. Mest potted sukkulenter vil gi mange års glede med minimal oppmerksomhet når etablert, men de ser og vokser best hvis lys vanning, sporadisk beskjæring og regelmessig fôring.

Instruksjoner

•Bruk saftige eller kaktus formel jord å vokse potted sukkulenter, siden det gir tilstrekkelig drenering og er lav i næringsstoffer. Potten sukkulenter i en bred, grunne container med minst to drenering hull, siden dyp beholdere med enkelt avrenningshull øke sannsynligheten for råte.

•Plasser potted sukkulenter hvor de vil motta ca seks timer med lyse, direkte sollys hver dag. Gi litt lys under den varmeste delen av dagen i sommermånedene, siden mange rote sukkulenter vil svi når den utsettes for overdrevent sterke sollyset og høye temperaturer.

•Et potted sukkulenter bare når den øverste tommen jord er helt tørt. Hell 1/2 kopp vann i potten for hver 5 inches i diameter. For eksempel trenger en saftig i 10-tommers-diameter gryte 1 kopp vann for å gi tilstrekkelig fuktighet. Unngå overwatering sukkulenter, siden de vil råtne.

•Prune av og forkaste innskrumpet blader fra potten dyrket sukkulenter slik de vises. Avskåret bladet så nær base som mulig bruker beskjæringssakser. Sviske med verktøyet kniv hengslet når du arbeider med arter som warty aloe (Gasteria verrucosa), siden bladene vokser svært tett sammen og er vanskelig å kutte bruker beskjæringssakser.

•Feed potted sukkulenter en gang i måneden fra mai til slutten av August med 5-10-5 formel gjødsel. Fortynne gjødsel til 1/4 styrke, men instruksjonene etiketten når blandingen til å unngå å skade den saftige røtter. Vann saftige etter fôring for å distribuere gjødsel i jordsmonnet.

•Treat melete feil angrep ved å tørke bladene av saftige med en bomull ball fuktet i rubbing alkohol to ganger i uken i fire uker. Gjør dette bare hvis bevis av en infestation som myke flekker på blader eller klumper av bomull-aktig materiale i crevices av anlegget.

Tips og advarsler

  • Saftige planter vokser best når gitt filtrert eller destillert vann, spesielt i områder med veldig hardt vann fra springen.
  • Ikke mist bladene av saftige planter, siden som øker sannsynligheten for en edderkopp mite infestation.