Hvordan ta vare på et eviggrønt

April 27

Hvordan ta vare på et eviggrønt

Fordi stedegne trær er godt tilpasset til områder der de forekommer naturlig, trenger de svært lite spesiell omsorg. De er skadedyr og sykdom-motstandsdyktig. For eksempel live oak er innfødt til sørlige deler av Nord-Amerika og har få problemer med å leve i mer enn hundre år i South Carolina, men ikke ville overleve én vinter i Maine. Det er mer til omsorg for en eviggrønt enn bare plunking i jord, men ikke mye.

Instruksjoner

•Finn en sunn eksempel av din opprinnelige treet vokser i naturen. Når du vet jordtype og hvor mye lys treet krever, kan du kopiere disse forholdene i hagen din ved å endre jord med torv, sand og organiske kompost og plante i skyggen eller solen.

•Spread en 2 - til 4-tommers lag mulch over rotsonen av innfødte treet, begynner 6 inches fra stammen. Mulch undertrykker ugress, holder fuktigheten i jorden og legger spor næringsstoffer som kan dra nytte av alle typer treet. Rake og erstatte mulch årlig for å opprettholde effektiviteten.

•Prune bare når det er nødvendig, fjerner døde eller storm-skadet lemmer med beskjæringssakser. Bevare strukturen i treet og oppbevare den fra splitting eller svekkelse av fjerne grener med smale skrittet vinkler, forlater sterkere, voksende vannrett avdelinger å trives. God beskjæring praksis tidlig i en innfødt treets liv føre til mindre beskjæring senere, og et sunnere tre.

•Et stedegne trær i tider med alvorlig tørke, når selv trær som er tilpasset tørre forhold kan mislykkes. Etter en tørr sommer er det spesielt viktig at treet er godt hydrert går inn i vinteren.

Tips og advarsler

  • Ikke Tillat mulch å hope seg opp mot stammen av en innfødt tree, eller alle tre. Mulch holder vann og vil raskt råtne bagasjerommet barken.