Hvordan ta vare på Costco roser

July 19

Bekostning er en medlemskap retail lager klubb med hele USA. Butikkene selger en rekke roser, både online og i butikken steder. Snittblomster komme tradisjonelle vaser, bunched med andre populære blomster, eller kan leveres i en boks til de fleste hjem over hele landet. Med lated omsorg og oppmerksomhet, kan Costco roser forbli levende og sunn sju til 10 dager etter kjøpet.

Instruksjoner

•Prepare en vase vise og huset rosene. Hvis rosene kom med vase, er det ikke nødvendig å bruke en annen. Kontroller at vasen er ren og fri for støv og rusk.

•Mix 1 kopp varmt vann med blomst mat konserveringsmiddel som følger med roser. Kontroller at blomst maten er fullstendig oppløst i varmt vann, som oppfordrer rosene å absorbere vann og konserveringsmiddel raskt og effektivt. Kaldt eller varmt vann kan skade rosene.

•Submerge roses' stammer ett om gangen i en stor gryte eller bolle vann. Klipp 1 til 2 inches fra bunnen av hver stamme med en skarp kniv eller kjøkken saks. Kuttet må være ren. Det spiller ingen rolle hvis kuttet diagonalt eller rett. Plass rosene i vasen.

•Legg mer vann som roser bruker den, som sannsynligvis vil være etter tre dager. Hvis din blomster kom med en ekstra konserveringsmiddel pakke, sørg for å blande pakkens med 1 kopp varmt vann før du legger det til vasen.