Hvordan ta ut en gammel toalett

November 15

Et toalett som er skadet eller ineffektiv må skiftes. Heldigvis, de fleste huseiere kan håndtere denne oppgaven uten å måtte ansette en entreprenør. Når du gjør målinger og kjøpe nye toalettet, er det tid å fjerne gjengangeren ettall. Ta ut en gammel toalett krever bare grunnleggende ferdigheter og krever ikke fjerne tanken.

Instruksjoner

•Shut av vanntilførselen til toalettet ved å dreie vannforsyning ventilen for hånd. Ventilen er plassert på veggen bak toalettet.

•Fjern toalett tank lokket. Trykk og hold flush spaken til fleste vann har rent gjennom bekken fra tanken. Nyt det samme vannet med en stor svamp eller håndklær.

•Åpne toalett bolle lokket. Plasser en stempelholderen over toppen av toalettet avløp som om du var unclogging toalettet. Trykke stempelet ned og opp et par ganger å tvinge det gjenværende vannet i bollen i avløpet. Lukke toalett bolle lokket.

Frakobles vannforsyningen linje fra bunnen av toalett tank. Forsyningslinjer koble til fylle ventil med en gjengede enden som en hageslange. Slå tilkoblingen mot klokken for å fjerne den fra toalett tank.

•Pry av dekorative caps på toalettet dekker skapet skruer på bunnen av toalettet med en flat-head skrutrekker. Fjerne nøtter å sikre toalettet til bolter med en socket skiftenøkkel. Hvis boltene slå med mutter eller mutteren er for rustne å snu, kuttet bolten mellom toalettet og mutteren med en liten baufil.

•Spør en venn til å hjelpe, og løfte toalettet rett opp og flytte den ut av rommet.

•Scrape bort alle resterende voks fra gulvet renne med en sparkel. Inspisere gulvet flensen rundt avløp hullet. Hvis det er sprukket eller ødelagt, fjerne skruene som holder den på gulvet. Erstatt gulvet flensen med en ny når du erstatter toalettet. Ting en fille i avløpet hullet før du er klar til å installere nye toalettet for å hindre kloakk gasskraft og lukt fra å komme av avløpet.

Tips og advarsler

  • Bruk tungt arbeidshansker når du arbeider med toalettet. Toalettet er laget av porselen og vil kutte som glass hvis det bryter under fjerningen.