Hvordan stain en gjerde med en pumpe sprøyta

August 4

Hvordan stain en gjerde med en pumpe sprøyta

Et tregjerde kan virkelig forbedre utseendet av ditt hjem og verft. Tre gjerder er generelt mer attraktive enn trist kjede-link gjerder. En av ulempene til tre gjerder er vedlikehold kreves for å holde dem ser flott. Tre gjerder kan begynne å visne og viser tegn på slitasje etter bare noen få måneder. En måte å Gran opp din tregjerde er å bruke en god kvalitet flekk. God skam vil beskytte gjerdet fra delene, samt gjøre det ser nye igjen. Bruk en grunnleggende pumpe sprayer for å få jobben unna raskt.

Instruksjoner

•Bruk en høytrykksvasker å rengjøre gjerdet hvis det er skitten eller ikke nylig installerte. Du ønsker ikke å bruke din flekk på et gjerde som er dekket med biter av smuss- og mold. Hvis du gjerde er ny, må du ikke rense den først. Tillate gjerdet til tørr overnatting før flekken.

•Stir flekken med en tre maling rørestang å blande den riktig. Hell flekken i pumpen sprøyta et kaffefilter. Dette vil hjelpe belastning rusk eller klumper som kan tette sprøyta er munnstykket.

•Plasser topp på sprøyta. Pumpe sprøyta anbefalt antall ganger. Hvis din sprøyta ikke kom med instruksjoner, bare å pumpe den til den blir vanskelig å pumpe. Du vil ha nok press spray flekken når det blir vanskelig å pumpe sprøyta.

•Sett på en støvmaske og et par vernebriller eller beskyttelsesbriller. Du unngå innånding flekken eller få det i øynene. Plutselig vindkast kan forårsake flekken fly tilbake og lander på kroppen.

•Plasser sprøyta munnstykket 10 til 12 inches fra toppen av den første gjerde plukket. Trykke på utløseren og samtidig redusere sprøyta ned lengden på plukket. Når du når bunnen av plukket, reise tilbake opp sakte og spray den andre delen av plukket før du når toppen. Flytte til neste plukket og gjenta prosessen. Pumpe sprøyta snarest du legge merke til bredden på flekken spray krymper, som indikerer at du trenger mer press.

•Stain resten av gjerdet siden du er på, akkurat som du gjorde den første plukket. Fylle sprøyta med flekker hvis du må, så flekker på den andre siden av gjerdet. Husk å holde tilstrekkelig presset bygget opp i sprøyta ved å pumpe regelmessig.

•Tillat flekken til tørre over natten før du bestemmer deg hvis du vil legge til en andre strøk. Noen flekker endrer farge litt som de tørr, så du må la det tørke før du fortsetter flekker.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du kjøper en dekk eller gjerde sprøyta, ikke en mindre hage sprøyta. Hage sprøyter vil ikke ha nok presset til å pumpe flekken ut riktig. Pumpen sprøyter finner du i de fleste oppussing butikker.