Hvordan stain betong fugl bad

March 8

Hvordan stain betong fugl bad

Betong fugl bad er populære for verft og hager. Når kjøpte, la dem være disse fugl bad er vanligvis unstained kvinne eller malt - som er hvor mange individer. Hva mange ikke vet, men er at disse vanlig, betong fugl bad kan oppnå en høyere grad av skjønnhet og karakter gjennom en enkel flekker. Avhengig av flekken farge og du bruke flekken, kan fugl bad ta på utseendet til beiset tre, marmor og naturstein.

Instruksjoner

Fikse betongen

•Determine Hvis betongen kan være farget av avmerker porøsitet av materialet. For at flekken å absorbere inn i betongen, må den være fri fra vannavstøtende belegg som lim, lakk eller andre malinger. En enkel måte å teste om en fugl bad kan være farget, er å helle vann over betongen. Hvis vann perler og ruller rett utenfor betongen deretter kunne flekken ikke trenge gjennom overflaten effektivt.

•Kontroller betongen for chips, sprekker og andre feil. Fordi flekker vil forbedre feil i betongen--maskere ikke dem - det er viktig at overflaten så glatt som mulig før begynnelsen farging prosessen. Dette innebærer fylle store sprekker med betong lim og la den sitte før limet er helt tørt. Når limet har angitt, gjelder forankring sement til sprekk og la tørke.

Når du har fylt alle store sprekker, skrape av eventuell overflødig sement og sand det ned til overflaten er glatt.

•Rengjør fugl bad grundig for å fjerne skitt, rusk og fett. Dette er spesielt viktig hvis fugl bad har sittet ute for en sesong eller mer. Før rengjøring det med et kjemisk rengjøringsmiddel, feie betongen til å fjerne løs skitt og debris. Typen rensemiddel du bruke rene betong avhenger mest på hva du prøver å fjerne. For generell, Universal rengjøring er trisodium fosfat en effektiv valget. Mix 1 kopp TS i 4 gallons av vann og skrubbe den konkrete bird bath helt. La det tørke ordentlig. For best resultat, la det tørke over natten.

•Test flekken på et iøynefallende område av fugl bad, slik som under base. Fordi beiset konkrete resultater fra en kjemisk reaksjon, vil denne testen sikre at du er fornøyd med fargen før flekken gjelder hele fugl bad. Når du søl test, la det sitte i minst tre timer. Når flekken har hatt en sjanse til å reagere med betong og tørr, vil du ha en god idé om hva Fuglen badekaret vil se ut når den er fullført. Prøv flere typer flekken hvis nødvendig og velger fargen som du liker best.

Bruke flekken

•Dilute syre betong flekken i vann, med en 1:1 ratio.

•Fyll syre flekken i en ren sprayflaske.

•Spray betongen av fugl bad rikelig, husk å opprette selv dekning.

•Tillat flekken å reagere med betong, som beskrevet i retningslinjene fra produsenten syre flekken du bruker.

•Rengjør fugl bad med en blanding av natron og vann for å nøytralisere reaksjonen. Gjenta dette trinnet en eller to flere ganger, slik at betongen tørke ordentlig mellom rengjorde.

•Tillat fugl bad til tørre over natten.

•Apply tetningsmiddel for konkrete fuglen bading med en pensel å beskytte farget finish og bringer ut den virkelige fargen flekken. Kontroller at du velger en tetningsmasse som er utformet for å arbeide med syre flekken du brukte på betong. Etter en eller to strøk med fugemasse, vil som om det bli fullført.