Hvordan skiller Gymnosperms fra bregner?

August 10

Hvordan skiller Gymnosperms fra bregner?

Pteridophytes, inkludert bregner, er blant de eldste plantene på jorden. Gymnosperms følger tett på tidslinje historie, etterfulgt av de relativt moderne Dekkfrøede planter. Mens bregner og gymnosperms har noen likheter, er deres forskjeller mye større.

Tidsepoker

Gymnosperms inkluderer pines, Gran, firs, ginkgo (Ginkgo biloba), konglepalmer og andre planter som ikke blomst ennå produserer frø. De var store planter i mesozoikum Era (225 til 60 millioner år siden). Pteridophytes, inkludert bregner, styrte jorden 300 millioner år siden, under tidligere Kapps Era.

Strukturer

"Nakenfrøede planter" betyr "naken frø." Dette anlegget familie produserer frø ikke omgitt med frukt. Frøene er Bart og ofte holdt i kjegler. Bregner, derimot produserer ikke frø hele. Verken gruppen produserer blomster. De fleste bregner er frost-anbud og ikke skjemaet woody stilkene. Gymnosperms er ofte kaldt-hardføre, woody og eviggrønne, selv om noen arter som bald cypress, slippe sine nåler i høst.

Reproduksjon

Bregner produsere ikke eget mannlige og kvinnelige strukturer på overordnede anlegget, og har ikke et bestemt kjønn. I stedet vokser en spore inn i en liten, uavhengig planten som kalles en prothallus. Prothallus produserer mannlige og kvinnelige strukturer og dør etter nye fern embryoet vises. Gymnosperms, derimot, har spesialisert, separat strukturer på anlegget som produserer pollen eller ovules. Mange personlige gymnosperms, for eksempel ginkgo trær, er enten mann eller kvinne.