Hvordan sjekke varmtvannsberederen

November 10

Du må kanskje sjekke varmtvannsberederen av flere grunner. Du kan sikre at hot varmtvannsberederen er fortsatt i god stand og kontroller at det ikke lekker, eller du kan bare du vet at du gjør det riktige valget å velge nye varmtvannsberederen. Uansett hvilken grunn, bør du vurdere et par ting når du sjekker varmtvannsberederen, og sikkerhet bør være et hovedanliggende. Vite hva du skal se etter kan hjelpe deg legge levetid til varmt varmtvannsberederen.

Instruksjoner

Kontrollere varmtvannsberederen for lekkasje

•Kontroller sikker på at problemet er en lekkasje. Mange folk feil vannet samle i området rundt varmtvannsberederen for en lekkasje. Flere ganger enn ikke, det er ikke en lekkasje. Det er vanligvis en opphopning av kondens fra den varmtvannsberederen tank.

•Kontroller ventilen. Avløp ventiler er vanligvis det første gjerningsmannen lekkasjer; Sørg derfor for at ventilen er stramt. Stramme med en skiftenøkkel; hånd stramme er utilstrekkelig.

•Trykk når rørene lekkasjer; en lekkasje kommer fra en passende. Hvis ja, stramme montering eller Bytt den om nødvendig. Viktigste er ikke å strammes montering når reparere eller erstatte.

Når varmtvannsberederen på andre problemer

•Kontroller gassen pilot flammen og pilot operasjonen hvis du har en gassvarmekilde.

•Hvis piloten går ut eller ikke lyser du må trekk, erstatte eller omplassere thermocouple for gassen. Thermocouple ligger ved piloten lyset og er en sikkerhetsanordning som vil slå gass hvis den elektrisk tenneren mislykkes eller piloten lyset går ut. Pass på at du ikke strammes. Erstatter det er så enkelt som å skru mutteren, fjerne gjengangeren ettall og erstatte den med en ny.

•Kontroller bunnen av tanken av kikket gjennom forbrenning chamber. Hvis du ser tungt rustne eller vann merker, bør varmtvannsberederen erstattes.

•Bekreft at elektrisk termostaten har strøm.

Sjekk varmtvannsberederen før du kjøper

•Kontroller bestemte at varmt vann har har god isolasjon fordi det kunne spare penger på din strømregning og beskytte enheten mot rust og korrosjon. Se etter en R-16 isolasjon vurdering eller bedre. Hvis R-rating ikke vises, kan du måle tykkelsen isolasjon og bestemme rangeringen. På en gassvarmekilde er du kjøpedyktig fjerne forbrenningskammeret luken og måle tykkelsen jakke; 1 tomme tykk er R-8, to inches er R-16, etc. Electric vann varmeovner har vanligvis minst en R-14 vurdering.

•Kontroller at den varmtvannsberederen tank inneholder en god anode system for å tiltrekke korrosjon, slik at tanken og varmeelementer vil være beskyttet mot skadelig korrosjon. En utsatt hex-head magnesium anoden er ideelt.

•Kontroller vann varmeren til Btu inngang, noe som er svært viktig. Kraftig kommersielle vann varmeovner kan gi betydelige mengder varmt vann, men de har liten lagringskapasitet. Et eksempel på dette ville være en 75.000-Btu, 100 gallon kommersielle ovn vs en 250.000-Btu, 65 gallon tank.

•Determine varmtvannsberederen 's first-time recovery. First-time utvinning refererer til hvor tanken kan holde sammenlignet med hvor det kan varme innen 1 time.