Hvordan sette opp en hjem sikkerhetssystem bruker forskjellige Web-kameraer

May 25

Web kamera eller webcams, kan gi video til en datamaskin direkte via en kabel som kobles til ruteren, som er en del av både kablet og trådløst hjemmenettverk. Du kan sette opp en hjem sikkerhetssystem bruker kablet webkameraer fra forskjellige produsenter og vise hver webkamera på vil gjennom en nettleser på en datamaskin. Prosedyren innebærer ikke ekstra maskinvare.

Instruksjoner

•Opprette en webcam på hvert sted du vil overvåke. Linsen hver webcam skal være rettet mot steder, med webkameraer tilstedeværelse skjult eller venstre avslørt som ønsket. Utvid alle ekstern antenne som kan være på webcam. Koble strømforsyningen til webcam inn strømkontakten på webcam og inn i vegguttaket for strøm.

•Plugg ene enden av en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på baksiden av webkameraet. Slange ledningen langs baseboard fram til ruteren. Koble den gratis enden av Ethernet-kabelen til den aktuelle porten på ruteren. Gjenta dette med alle webkameraer tiltenkte hjemme overvåking nettverket.

•Starte standard nettleser ved å velge den fra "Start", "Alle programmer"-lokalmenyen. Skriv inn webadressen fra det webcam bruksanvisningen i adressefeltet øverst i nettleseren å få opp en video av det webcam ser.

•Tast webadressen til en annen webcam endre til video av det cam eller få opp et nytt Web-leservindu slik at du kan vise flere webkameravideo på datamaskinen samtidig.

Tips og advarsler

  • Kjører grafikkintensive programmer på datamaskinen kan redusere hastigheten på videoen som det blir presentert på nettleseren.