Hvordan sette et trygt hjem i garasjen

Hvordan sette et trygt hjem i garasjen

Et trygt hjem kan være en fin måte å beskytte dine mest verdsatte eiendeler. Siden safe kan virke skjemmende og tar lite plass, kan du installere ditt hjem trygt i garasjen. Permanent sted et trygt hjem i garasjen med bare litt planlegging.

Instruksjoner

•Rengjør ut og finne et foretrukket sikkert sted i garasjen for ditt hjem trygt. Du trenger en nakne oppdatering av betong som er glatte og flate. Fei opp noe skitt og skrape av noe fast på gulvet.

•Åpne din trygg og finne montering hull inne. Brannsikker safe vil vanligvis har en monteringshul i gulvet midtseksjon. Andre kan ha en monteringshul for hver av de fire hjørnene. Merke plasseringene med filt markøren ved hjelp av hullene som en mal. Flytte trygt ut av veien når du er ferdig.

•Drill ut merkene i betongen med en konkret drill som er på størrelse med montering bolter som kom med din trygt hjem. Vakuum alle støv og skitt etterlatt.

•Plasser trygge så monteringshullene justere med hull boret. Tråd montering bolten gjennom hull eller hull i trygge og inn i hullene som du gjorde. Montering bolter er anker type bolter så må du senker dem ned med en hammer. Slip på bolt mutteren og skru ned med en skiftenøkkel til trygt hjem er sikkert på plass.

Relaterte artikler

  1. Hvordan sette opp en hjem sikkerhetssystem bruker forskjellige Web-kameraer
  2. Hvordan å feste et trygt hjem på gulvet
  3. Hvordan å Bolt et trygt hjem på gulvet
  4. Hvordan å sette et spill rom i garasjen
  5. Hvordan sette opp hjem sikkerhet
  6. Hvordan sette opp hjem adaptere
  7. Hva papirene å sette i et trygt hjem
  8. Hvordan landskapet Ranch stil hjem
  9. Hvordan å sette Putty i vinduskarmer
  10. Hvordan rengjøre en hjem vann Sand filtreringssystem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*