Hvordan rot bartrær grønn Giants

April 14

Bartrær trær er en vakker eviggrønt tillegg landskapet. De gir god windbreaks, ly for dyrelivet og skygge for mennesker, og staselige sikring plantet i rader. De er lett å omsorg for og vanligvis krever lite eller ingen beskjæring. Vokser opp til 5 fot i året, bartrær trær raskt drukne ut uønskede lyder og blokkere skjemmende visninger. Overføring av stammen borekaks er en grei måte å produsere mange flere trær for sikring eller salg liten koster dyrkeren.

Instruksjoner

•Mix nok kompost, sand og vermikulitt i en stor bøtte å gi et godt drenering jord. Legg den anbefalte mengden langsom utgivelsen gjødsel som foreslått av produsenten. Legg nok vann til blandingen å gjøre det fuktig, men ikke liker rennende gjørme.

•Vaskestasjonen tømmes hver pott og la den suge i en sterke bleike løsning med minst 20 minutter. Slå pottene gjennom soaking prosessen å hjelpe blekemiddel å komme inn i hver kløft. Dette er et viktig skritt i å forebygge anlegget sykdommer. Etter bløtlegging, skyll hver pott med rent vann.

•Skjære av flere 6-tommers langt med ¼ til ½ tomme i diameter lem deler fra treet. Trim disse til 3-tommers borekaks med bunnen av hver brikke kuttet i 45-graders vinkel. Skrape bort en liten bit av bark fra bunnen av hver kutte. Fjerne alle men de forlater fra spissen av hver kutte. Plass borekaks i en bolle med vann så de ikke tørke ut.

•Fyll potter med jord blanding pakker det ned som du går. Ikke pack jord ned så hardt det er rock som. Nye røtter trenger en lys jord til å vokse til. La 1 1/2 til 2 inches av potten felger utsatt.

•POKE avstand hull med spisepinne gjennom jord i hver pott. Prøv å fordele dem â½ å 1 tommen fra hverandre.

• Rist av overflødig vann fra borekaks og dyppe endene i heie hormon. Skyv dem i hullene er forsiktig med å slå av rooting hormonet. Etterfylle potten med mer jord og pakke forsiktig den ned rundt hver kutte. Brønn planter.

•Bend metall klær kleshengere så de lage en stor "U"-form og nøye feste en i hver pott. På gatenivå vil hindre plastposer sklir inn i potten. Kontroller at den avrundede delen av kleshenger vender.

•Drape en klar eller litt ugjennomsiktig plastpose over hver pott, hvile dem på kleshengere. Plasser pottene i et område som mottar dappled eller full skygge. Kontroller Potter ofte og vann når jorden begynner å tørke litt. Ikke la jorda tørke.

•Repot eller plante borekaks i bakken neste år. Vann dem regelmessig og legge et lag mulch. Feed med en allsidig langsom utgivelsen gjødsel. Tillat ikke nystekte plantet trærne tørke.

•Opprette en klut i områder med sterke solen. En midlertidig skygge klut kan bli formet ved å bruke 1 x 2's spikret sammen på toppen slik at de danner en åpent trekant. Begrave bunnen av hvert bord i bakken for stabilitet og drapere kluten skygge over toppen. Space hver trekant 5 fot fra hverandre. Sikre nederst skygge klut med steiner, brett eller galvanisert landskapsarbeid stifter.