Hvordan rengjøre en utenfor AC enhet

February 12

Hvordan rengjøre en utenfor AC enhet

Mange boliger og bedrifter bruke et klimaanlegg som består av en utendørs enhet og en innendørs enhet eller termostat for å gi kjøligere luften under sommermånedene. Mens de fleste klimaanlegg kan forventes å fungere godt, kan denne ytelsen forbedret eller opprettholdt med noen grunnleggende rengjøring regelmessig. Rengjøring utendørs klimaanlegget enheten vil bidra til å holde enheten kjører greit og effektivt og kan redusere totale energikostnader. Alltid koble og slå av klimaanlegget før rengjøring utendørs enheten.

Instruksjoner

•Fjern den ytre saken fra utendørs enheten. Bruk en butikk vakuum for å Rengjør utsiden av klimaanlegget, med fokus på kondensatoren finnene, som ser ut som biter av lys aluminium. Være forsiktig ikke for å bøy finnene. Fjerne rusk, ugress eller gress som kan bli sittende fast i sidene av klimaanlegget.

•Skru grillen på enheten og heis til fjerne, flytte nøye som viften kan løfte også. Tørke viften ren og bruke en eller to dråper elektrisk motorolje til smøring portene nær bunnen av viften. Dette vises som små hull. Merk at ikke alle fans har smøring og derfor trenger ikke oljes.

•Restore fan og topp grillen. Slå innendørs termostaten til "Off" og at enheten sitter i 24 timer.

•Restore makt og skru termostaten til en kjølig temperatur. Lytt til klimaanlegget for lyder som kan indikere at skaden oppstod. Trekke tilbake isolasjon på rør som strekker seg fra utendørs enheten og føler røret. Det bør føles kjølig eller kald og andre røret burde stemning hjertelig.

•Contact service profesjonell klimaanlegget gjør uvanlige lyder eller rørene føler ikke varme og kalde som beskrevet i trinn 4.