Hvordan rengjøre en støpejern ovn av Rust

Hvordan rengjøre en støpejern ovn av Rust

Mange mennesker har støpejern ovner, hovedsakelig vedovner, i sine hjem. Hvis du eier en, vil du se at støpejern har en tendens mot rust hvis du ikke behandler det riktig. Fortvil ikke hvis ovnen din støpejern får litt rust på det. Du kan fjerne den. Dette er en jobb som er best ned utenfor, selv om det kan gjøres i, spesielt hvis rust ikke er så ille.

Instruksjoner

•Spread drop kluter rundt tre komfyr hvis rust ikke er utbredt, og du kan ikke flytte komfyren utenfor å arbeide med den.

•Scrub rust på komfyren bruker stålbørste for å fjerne så mye som mulig.

•Sand av støpejern komfyr lett bruke en elektrisk slipemaskin og 220-korns slipepapir. Sand bare delene som har rust på dem.

•Tørk av ovnen med en fuktig klut til å fjerne eventuelle sagmugg og spor av rust.

•Oil din støpejern komfyr. Fukt en klut litt med husholdning maskin eller vegetabilsk olje. Gni hele overflaten av støpejern komfyren, selv delene som ikke har rust. La bare den tynneste lag olje på komfyren slik det ikke blir klissete.

•Bruk en ren klut gni sort hele varme å gi det et nytt og skinnende utseende. Bruk en høy temperatur maling i stedet for sort hvis ovnen din hadde mye av rust og trengte mye sliping.

•Tillat maling eller sort tørke og kur for minst en uke før du bruker.

Tips og advarsler

 • Hindre rust vises på din støpejern komfyr av oljebehandlinger det fra tid til annen. Det er best å olje det våren når du er ferdig med den. Dette gjør at oljen å suge i løpet av sommeren.
 • Hvis rust på din støpejern vedovn er dårlig, må du bruke en sandblaster til å fjerne den. Hvis dette er tilfelle, må du gjøre dette arbeidet utenfor eller i et godt ventilert garasje. Du bør også ha et par briller å beskytte øynene.
 • Når du starter en brann i din støpejern komfyr etter anvender sort eller maling, kan det røyke litt og sette av din brannalarm. Det vil også være litt stinkende. Derfor kan du starte en brann før det blir veldig kaldt og når du kan åpne vinduene slik at stinker ut av huset.

Relaterte artikler

 1. Hvordan rengjøre en støpejern vasken med Rust og Chips
 2. Hvordan rengjøre en tre brennende ovn
 3. Hvordan rengjøre en Rheem Upflow ovn
 4. Hvordan rengjøre en støpejern stekepanne
 5. Hvordan rengjøre en gass sparken ovn
 6. Hvordan rengjøre en støpejern tre brennende ovn
 7. Hvordan rengjøre en transportør ovn
 8. Hvordan rengjøre en boblebad dobbel ovn
 9. Hvordan rengjøre en ikke selvrensende ovn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*