Hvordan rengjøre en Rheem Upflow ovn

February 5

Hvordan rengjøre en Rheem Upflow ovn

Rheem brødrene startet en forsinking anlegg i San Francisco i 1920 og var produksjon vann varmeovner, plass varmeovner, klimaanlegg og ovner av 1950-tallet. En Rheem upflow ovn gir multifunksjon Kontroller at ovnen å operere på redusert funksjon når det er nødvendig og full styrke når det er nødvendig. Enheten har også en lav hastighet konstant fan og en to-trinns utkast motor. Rengjøring en Rheem upflow ovn bør bare gjøres etter at enheten er koblet fra lokale strømforsyningen og slått av.

Instruksjoner

•Bruk en fuktig klut til å tørke ned utsiden av enheten for å fjerne overflødig støv, skitt eller rusk. Fjern alle fett flekker ved sprøyting en anti-fett renere, slik som Formula 409 på en ren klut og tørke bort fett.

•Locate filteret på siden eller nederst av ovnen. Trekk filter døren av og skyv ut filteret. Støvsug filteret med en liten hånd vakuum å fjerne det meste av smuss og rusk. Filteren vaskes med litt oppvaskmiddel flytende og varmt vann. Skyll og la dem tørke helt før skyve tilbake til enheten og lukker døren filter.

•Examine varmeelementet og ventil rør for å sikre at de ikke sprakk eller hindret. Sjekk ventilen systemet bakkene og returnere fly å sikre at de er riktig tilkoblet og det er ingen hull, sprekker eller løse tilkoblinger.

•Åpne paneler og drei kontrollknappen gass til "OFF". Kontroller om støv på sensorene, brennere og se på rørene og peis for hindringer eller tegn til lekkasje. Tilbake kontrollen gass til "ON" og Lukk frontpanel.

•Anrop en servicetekniker hvis ledningene, brenner, flue eller noen annen del av ovnen viser korrosjon, lekkasje eller cracking.