Hvordan rengjøre en Honda åttende generasjon klimaanlegget

October 2

Luften som sirkulerer gjennom din sen-modell Honda Civic hytta via det klimakontroll systemet ville bære mye støv, pollen og andre biter av saken hvis det ikke var for din klimaanlegget filter. Over tid, vil filteret bli tett med nok saken trenger rengjøring eller bytte. Prøv å rense din åttende generasjon Honda Civic luftfilteret før erstatte den. Åttende generasjon Honda samfunnskunnskap er 2006 til 2011-modeller.

Instruksjoner

•Åpne hanskerommet. Grab begge sider i hanskerommet og trekke dem forsiktig men bestemt innover til gummi stopper som sikrer dem til kupeen rammen kommer. Fjern i hanskerommet.

•Skyv på de to klaffene på siden av luft filteret skuffen for å skille skuffen fra viften motoren bolig, som sitter rett bak hanskerommet. Skyv skuffen rett ut av hanskerommet.

•Grasp luften filtrere og trekk den rett opp og ut av skuffen. Legg merke til luft flyt markeringene på filteret for å sikre du ombytte det i riktig retning.

•Knock luftfilteret på en solid overflate for å banke større klumper av smuss og støv av det. Forsiktig bruk en gammel tannbørste eller rengjøring fille for å fjerne hva andre skitt du kan uten å rive filteret.

•Examine luftfilteret. Hvis skitt og smuss fortsatt tette deler av filteret, må den erstatter i stedet for rengjøring. Hvis eksisterende filteret er relativt ren, skjønt, sette den tilbake i skuffen med air flow markeringene vendt i samme retning som de var da du fjernet filteret.

•La skuffen tilbake i sporet på den blåser motor boliger til du hører sidekategoriene klikk. Riste skuffen forsiktig for å sikre at det er godt festet.

•Skyv sider av hansken forsiktig men bestemt innover og justere gummi stopper med sine hull i sidene av hanskerommet. Slipp trykket på sidene og la stopper lysbildet på plass. Lukk i hanskerommet.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil erstatte filteret i stedet for rengjøring, kan du bruke Purolator C35519, Wix 24815, AC Delco CF159 eller det Beck Arnley 042-2023.