Hvordan Rebloom Potted Jacinto pærer utendørs

April 10

Hyasinter pærer samle energi fra næringsstoffer i jordsmonnet og sterkt sollys, og bruke den energien til å produsere det neste året blomstrer. Det er svært vanskelig å gjenskape optimale forhold når tvinge pærer innendørs, og når plantet utendørs, tvunget pærene har ikke nok energi til å blomstre sesongen. I et år eller to vil de produserer lite, kortvarig blomster, og av den tredje sesongen pærene bør ha nok lagret energi å gjøre en god visning. Men de kan aldri lik størrelsen og glans av fersk pærer. For best resultat plante pærene utendørs på et sted med full sol eller delvis skygge og godt drenert, organisk rik jord.

Instruksjoner

•La pære i potten før bladverket dør tilbake naturlig. Dette gjør at pære å absorbere energi fra falming bladverket.

•Fjern pære fra potten når bladverket dør tilbake og trekker fra pære lett. Fjern bladverket, og sette pære i et kjølig, mørkt sted tørke en dag eller to.

•Dig hull 4 til 6 inches dyp ved hjelp av en hånd sparkel eller pære planter. Arbeide pære gjødsel til jord på bunnen av hullet, etter merkelappen instruksjoner.

•Plasser en pære i bunnen av hullet og fylle hullet med jord. Trykk forsiktig med hendene for å fjerne luftlommer.

•Plant neste og hvert pære på samme måte, avstand dem 3 til 6 inches hverandre.

•Dekk sengen med 2 til 3 inches av mulch etter planting. Dette isolerer jord for å hindre gjentatt frysing og tining. Når blomstene dukke, mulch holder jorda jevnt fuktig og hindrer gjørme spruter under kraftig regnvær.