Hvordan re sesong Nonstick kokekar

October 31

Hvordan re sesong Nonstick kokekar

Støpejern har blitt brukt som nonstick kokekar århundrer. Støpejern panner koke jevnt, lede varme effektivt, er trygge å bruke og varer i generasjoner framover. Over tid skjønt, kan mat begynne å pinne, gjør matlaging og rengjøring vanskelig. Heldigvis kan du re sesong støpejern panner slik at de igjen nonstick. Nytt krydder også hindrer pans rust.

Instruksjoner

•Varmebestandig ovnen til 350 grader. Plass en cookie ark eller aluminiumsfolie på bunnen rack å fange alle olje som drypper.

•Rengjør pan i varmt såpevann vann og bruk en nylon børste eller stålull å få noen gjenstridige klebrige matvarer. Skyll den i rent vann og tørr med et håndkle eller lufttørke.

•DAB litt vegetabilsk olje på et papirhåndkle og gni hele overflaten av pannen, inne og ute, for å gi det et selv strøk av olje. Bruk av vegetabilsk olje inkludert raps og sunflower. Forkorte og smult også arbeide.

•Still pan opp ned i ovnen på toppen stativet. La det i ovnen i 60 minutter. Slå av ovnen, fjerne panne iført en ovn mitt og la den avkjøles før lagring det bort. Du kan også la den avkjøles i ovnen.