Hvordan press vask en Cedar dekk

April 11

Hvordan press vask en Cedar dekk

Naturlig er rot-resistente cedar ofte brukt for dekk og andre utendørs applikasjoner på grunn av sin holdbarhet. Men som alle tresorter, det etter hvert viser tegn til forvitring og forfall hvis ikke skikkelig stelt. Regn, smuss og fett fra grillen alle forlate sin toll. Rengjør og sel dekk i høst, grill sesongen er over, men før tunge snøen kommer. Forsegle dekket hver to til fire år, avhengig av bruk og miljø.

Instruksjoner

•Mix 1/2 kopp trisodium fosfat og 1 gallon varmtvann i en bøtte. Dumpe rengjøringsmiddel direkte på dekk. Skrubbe dekket med en stor fortauet børste for å fjerne fett og flekker. Skyll med en hageslange.

•Mix 1 QT klor bleke med 1 gallon varmt vann i bøtte og helle den på dekk. Spre løsningen over hele overflaten med fortauet pensel. Vent 30 minutter og skyll. Blekemiddel ødelegger mugg og lysere fargen på tre.

•Sett en hageslange til høytrykksvaskeren og hekte høytrykksvaskeren slange også. Knytte en 40-graders vifte munnstykke til vaskemaskin trykkluftslangen. Angi trykket på 3000 PSI. Slå på vannet og starter maskinen.

•Trekk munnstykket tvinge en strøm av vann på dekk. Bruk lang, jevn kontinuerlig slag og velg vannet på en lav vinkel til dekk, i stedet for direkte på overflaten.

•Tillat dekk tørke 48 timer. Bruke en vannavstøtende dekk sealer med en pensel eller maling valser.