Hvordan organisere rom for jenter

September 29

Når det gjelder å organisere en jente rom, er det viktigste å huske hvordan verdifulle og effektive lagring skuffer av ulike størrelser er. Ting som klær, sko, sminke og skrivebord forsyninger kan få et rom føler rotete og kaotisk hvis de ikke er organisert. Ved å organisere en del av rommet samtidig, vil du lage en fin åpne plassen som er pen og tilgjengelig.

Instruksjoner

•Gå gjennom alle klær i hele rommet og sortere dem i hauger etter stilen og/eller sesong. Pakke opp noen klær som er for tiden ute av sesongen i en stor plast storage bin. Sikre toppen av hyllen slik at det er lufttett. Plasser gjeldende sesongens klær i dresser eller skapet.

•Hang en skap lagringsenhet for sokkelen over skapet døren. Disse oppbevaringshyllene er spesielt bygget for å holde sko av paret å frigjøre skapplass og holde sko organisert.

•Hold skrivebord elementer som blyanter, penner, markører, binders og stifter fjerning i Tom kaffe bokser. Hvis du foretrekker kan du dekorere kaffe bokser med akryl eller faste markører.

•Separat ulike typer sminke, som eyeliner, mascara, øyenskygge og leppestift. Plass sminke i plast lagring skuffer.

•Plasser stick-on etiketter på alle plast storage hyller minne din lille jenta hva som foregår der.