Hvordan organisere min butikk verktøy & utstyr

February 12

Butikken kan være en av de mest produktive stedene for en person med verktøy, utstyr og ferdigheter til å bygge og reparere ting. Men hvis du ikke kan få hendene på høyre skiftenøkkel skrutrekkere er stablet i et hjørne og luftkompressoren er begravd under et fjell av trelast utklipp, ingenting produktiv skal skje. Få ting i rekkefølge kan virke skremmende fordi noe av utstyret er så stor og uhåndterlig; sannheten er, men når du får den store ting sortert ut, alt kommer sammen og snart du vil bli ferdig med å organisere og få ting gjort.

Instruksjoner

•Sort i hauger: setter alle elektroverktøy i et hjørne, alle hånd verktøy i ett sted, hage og hage verktøy i et annet sted, all maskinvare (muttere, bolter, spiker) i en haug, og så videre til du har grunnleggende kategorier i stedet.

•Evaluate hvor mye plass du trenger for hver kategori. Din spesialitet, ferdigheter og interesser vil påvirke hva slags verktøy og utstyr du har, og du vil organisere hva du faktisk gjøre. Trenger du en stor verktøykasse for alle din håndverktøy, trenger du mer plass for hage verktøy å henge eller trenger du å rydde et hjørne for en luftkompressor, malingssprøyte eller generator?

•Clear ut noe som ikke tilhører i butikken. For å få plass og organisering, må du bli kvitt de gamle julepynt, brutt svinger og flatt dekk som har stablet opp. Har et garasjesalg, hale ting i bruktbutikk eller få det til resirkuleringssenteret.

•Designate plass for hver kategori: en vegg for håndverktøy og elektroverktøy, et hjørne for maling leverer, en skapet for hage utstyr, en rack for maskinvare, en sokkel for håndbøker og hvordan-til bøker.

•Bruk all tilgjengelig plass i organisasjonen. For eksempel kan du henge rør og lange biter av trelast fra holdere installert høyt opp på veggene eller takbjelker. Tror hjørne til hjørne og gulv til tak.

•Installer pegboard og bruk kroker for verktøy og utstyr du bruker oftest. Spore omrisset eller skrive navnet på hvert verktøy og levere på plass der det hører hjemme, slik at du alltid huske hvor det går.

•Bruk resirkulert hyller, containere, bokser og glass til corral små elementer som wire, hyssing, løs maskinvare, spraymaling bokser, VVS deler og lignende.

•Label alt. Når du har verktøy og utstyr på plass, bruke en etikett maskin eller lage hjemmelaget etiketter som angir hvor ting går. Måten du vil huske, og du vet når noe er malplassert, og hvis noen andre bruker verktøy, de kan plassere dem riktig.

Sørg for at systemet. Rydde opp etter hvert prosjekt, tørke ned verktøy og utstyr og sette dem tilbake på plass. Hvis du holder ting ryddet opp på slutten av hver dag, vil du aldri finne deg i en stor rot igjen.

Tips og advarsler

  • Bytte eller selge gamle redskaper og utstyr du aldri bruke slik du har plass til ting du vil bruke i prosjekter.
  • La aldri barn leke mens du organiserer butikk verktøy og utstyr; Det er altfor mange farer med alle de skarpe kanter og spisse gjenstander.