Hvordan Mulch vannmelon planter

October 25

Hvordan Mulch vannmelon planter

Delvis varme klima, vannmelon planter vokse som ømme ettårige i USA Disse søte medlemmer av cucurbit familien har en dyp rotsystem, anskaffe meste av vannet de trenger fra nedbør. Selv i 85-graders vær, vannmeloner kost med 1 tomme supplerende vanning per uke. Men - kaste noen ugress i blandingen og endres scenario. Uvelkomne gjester i noen vannmelon patch, ugress rane planter av fuktighet. Kjempe Luke invasjoner med et lag mulch.

Instruksjoner

•Prepare av løsne det med en høygaffel og gjødsle om nødvendig. Rake planting plottet med en hage rake, å skape en flat overflate.

•Lay et ark med sort plast gressmalingsklaffen over planting området. Enkeltark plast til ønsket lengde. Hvis mer enn ett ark er nødvendig, kan du legge ekstra kolli vannrett, overlappende 2 til 3 inches.

•Sikker kantene av plast mulch med tunge steiner. Bruke et verktøy kniv til å kutte en "X" i plasten hver 3 fot. "X" vil åpne et planting sted for hver vannmelon plante. Space hver rad med "Xs" 6 fot fra hverandre.

•Bruk måke hendene åpne flaps av hver "X", og bruke en hånd for å grave planting hull for vannmelon planter. Hullene skal samsvare med størrelsen på vannmelons nursery beholdere.

•Fjern vannmelon planter fra containere, røtter og skitt intakt, og angi en plante i hvert hull. Etterfylle hullene, klappe jorden rundt den største stammen hver vannmelon plante og lukke flaps som "X" rundt vannmelon planter.

•Et vannmelon planter dypt etter planting med en soaker slange. Jord skal være fuktig på alle tider til en dybde på 1 tomme i vekstsesongen. Skjære hull i plasten, og stikke fingeren i jorden før hver vanning Undersøk fuktighetsinnhold. Hvis toppen 1 tomme jord føles fuktig, er supplerende vanning ikke nødvendig.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan tolerere utseendet av svart plast i hagen din, dekk plast med et tynt lag av halm eller bark chips.
  • Bruk ikke klar plast for mulching. I motsetning til klar plast blokkerer svart plast stråler av solen.