Hvordan Lukk en Inground basseng en Sør vinteren

May 18

Hvordan Lukk en Inground basseng en Sør vinteren

Lukke bassenget i Sør er ikke alltid nødvendig. Hvis du bor i et område hvor temperaturen aldri nå frysing, kan du redusere tiden du kjører pumpe om vinteren. Senket temperaturer vil nødvendiggjøre bruker færre kjemikalier til å opprettholde din klor, alkaliske og syre. Hvis du bor i en del av Sør som betyr nå vinter minusgrader, må du imidlertid lukker bassenget for vinteren. Ikke lukke bassenget for vinteren kan koste deg mye tid og penger i reparasjon og rengjøring når været varmes opp igjen.

Instruksjoner

Winterizing ditt basseng

•Kontroller bassenget kjemiske nivåer ved hjelp av en test kit. Bassenget test kit kommer med instruksjoner til følge for å sikre at din klor, alkaliske og sure alle tilstrekkelig. Hvis noen av disse ikke er på riktig nivå, følg test kit retninger for å øke eller redusere til anbefalte nivåer. Det er mulig at du må legge til klor, pH opp eller pH til bassenget før du lukker den for vinteren.

•Shock ditt basseng og følger den opp med en algaecide behandling. Du kan plukke opp sjokk og algaecide på din lokale svømmebassenget forsyning butikken. Det vil ha veibeskrivelse på baksiden for bruk under winterizing. Å legge til algaecide til bassenget før du blåse ut linjene sikrer at algea ikke akkumuleres mens bassenget er stengt.

• Tilbake Filteren bassenget i noen minutter å sikre sin fri for rusk. Hvis du har en kiselgur eller DE bassenget filter, tilbake vask fjerne alle DE gamle. Renne all vannet fra filteret ved å trekke eller skru filter pluggen ligger nær bunnen. Hvis du har et svømmebasseng oppvarmet, må det dreneres også.

•Drain bassenget slik at vannet er bare under skimmer linjene. Du kan gjøre dette ved å pumpe ut vannet med en nedsenkbar pumpe. Nedihullspumper kan leies eller kjøpes fra din lokale hjem forsyningen og vedlikehold butikker.

•Fjern alle unødvendige elementer fra bassenget og plassert dem for vinteren. Dette inkluderer men er ikke begrenset til skimmer kurver, avtakbar stiger, avtakbar lysbilder, filter skimmer, dykking leker og mer.

•Blow ut linjene som kjøres fra skimmer på pumpen bruker en butikk vakuum eller air compressor. Plass slangen av luften kompressoren eller butikk vakuum direkte i returledningen skimmer. Hvis bruker en butikk støvsuger, slå den på omvendt å blåse vannet ut av linjene. Vannet vil kjøre gjennom linjene og tilbake i bassenget gjennom dysene. Når det ikke er mer vann pumpe i bassenget, er du ferdig. Du kan hoppe over dette trinnet hvis du velger å bruke svømmebassenget frostvæske kjøpt fra en lokal forsyning butikk.

•Plasser skimmer plugger inn i retur linjer skimmere og slå av eller koble fra alle elektriske pool utstyr.

•Dekk bassenget hvis du har et deksel.

Tips og advarsler

  • Sjokkerende bassenget og behandle den med algaecide samtidig anbefales ikke, som det pleier å bryte ned klor i bassenget.