Hvordan legge til blåst i isolasjon

February 27

Isolasjon i dag er vanligvis installert i nybygg (eller remodeling jobber med åpne vegger) med strimler av tykk glassfiber som sitter mellom veggen studs. Men dette er ikke et alternativ hvis veggen ikke er åpen. Du fortsatt kan isolere gamle hul vegger, men ved å blåse i løs isolasjon, fylle hvert mellomrom mellom hvert sett med pigger med isolasjon gjennom hull skåret øverst.

Instruksjoner

•Locate og merke alle stenderne i veggen, bruke en elektronisk stud finder. Markere dem nær taket. Måle og markerer lille x halvveis mellom hvert sett merker, gjør den x ca 6 inches ned fra taket.

•Bruk slutten av slangen som er knyttet til din isolasjon blåser gjøre sirklene i hver X, ved å trykke sirkulær slutten av slangen til veggen og sporing omkretsen med en blyant. La sirkelen være litt større enn slange så slangen vil kunne passe i hullet når det er kuttet.

•Bruk stikksag å kutte ut kretser, gjør dem en rad langs toppen av veggen. Vinkel jigsaw bladet innover som du klippe, mot midten av hullet, så brikken du kutte ut kan settes tilbake i hullet uten å falle. Lagre den kretser, holde orden på hvilke gå med hvilke hull.

•Fyll isolasjon viften med isolasjon. Skyv slangen inn det første hullet, fôring det gjennom så slutten av slangen ender opp i bunnen av veggen hulrom.

•Start maskinen. La det tomrommet, bremse trekke slangen tilbake som det blåser ut isolasjon. Fortsett til avstanden mellom stenderne er full av løs isolasjon og du har dratt slangen helt ut. Gjenta for hvert hull.

•Still første kuttet sirkelen fra veggen tilbake i hullet der det hører hjemme. Lå gips tape over den. Spre sparkelmasse jevnt over tape og sirkelen, dekker det helt. Gjør det samme for hvert hull.

•Let felles sammensatte tørr i seks til åtte timer. Påfør et andre lag, svært tynn, over det og la det tørke. Et tredje lag, la det tørke og sand det glatt. Male veggen.