Hvordan legge til anti-skli gulvbelegg til utendørs veranda trinn

May 17

Hvordan legge til anti-skli gulvbelegg til utendørs veranda trinn

Våt, glatt trappene kan være et større ansvar for huseiere. Legger til anti-skli gulvbelegg i din utendørs trapper, kan du forhindre skader, ulykker og potensielle lov-dresser. Plus, vil du ha fred i sinnet om din kjære som de kommer og går hjemmefra. Legger anti-skli gulvbelegg til utendørs skritt er et rimelig billig middel til et farlig problem.

Instruksjoner

Velg, forberede, bruke

•Du må bestemme hva slags ikke-slip dekker du vil bruke. Det er lett å installere bånd, aluminium, strimler, nosings og treads på markedet for alle typer trapper. Bestemme hvilke middel passer dine behov best og kjøpe et beløp av trapper du ønsker å dekke. Enten søke etter en leverandør på nettet, eller besøk din lokale hjem og maskinvare forsyning center for å finne slike produkter. Kontroller at produktet du velger er spesielt laget for utendørs trapper. Ellers vil den ikke stå opp til vær og bruke. Se etter produkter med garantier å sikre at du får pengene dine er verdt.

•Rengjør og tørr trappen neste. Dette må du vente en pause i regnvær for et par dager. Du kan bruke en høytrykks sprededyse for å vaske trappen. Hold øye med været trender online eller via din lokale nyheter stasjon å planlegge en installasjon dag. Fjern trinnene av rusk, stående vann og skitt, som de må være rent og helt tørt før du begynner.

•Application varierer fra produkt til produkt, så du må se på instruksjonene som følger med produktet du kjøpte. Noen løsninger krever spikerslag, mens andre vil ha en lim bakside. Hvis du må bruke neglene, kontroller at du har den riktige typen for materialet ditt trappen er laget av. Tape-støttet slip dekker fungerer best på flatt underlag-det må overholde jevnt slik at den fungerer riktig, ellers kan det føre tripping. Anti-gli bånd og trinn, kuttet materialet til den nøyaktige størrelsen på din skritt. Bruke et målebånd for å måle området du ønsker å dekke, merke målinger på baksiden av tape og bruke en passende skjærende verktøy. Dette vil avhenge hvor tykk og holdbar materialet er. Når du har alle dine brikker kuttet, brukes per produsentens instruksjoner.

•For selvklebende løsninger, kontroller at det ikke vil være regner i dagene etter program i tillegg til dagene før-for å sørge for at limet materialet har tid til å sette. Bruke presset de umiddelbart etter programmet, og brukstid for å fjerne eventuelle luftlommer.