Hvordan legge sement innkjørsler

November 27

Ingenting legger panikk eller dimensjon til din landskapsarbeid som en sement oppkjørselen foran hjemmet ditt. Sement innkjørsler, også referert til som betong innkjørsler, kommer i en rekke stiler, figurer og farger. Det anbefales at du leie en profesjonell å legge din oppkjørselen for å sikre at det gjøres riktig. Du må ringe en ready-mix tjeneste for å bestille din betong. Det kan være en svært tidkrevende og kjedelig oppgave, spesielt hvis du har liten eller ingen erfaring i å arbeide med betong.

Instruksjoner

•Prepare området der du vil oppkjørselen skal. Bruk en Traktorgravere eller en spade til å fjerne alle torv.

•Tamp jord, eller bruke en plate komprimator slik at den er pakket. Hvis jorden ikke er pakket vil betongen sive, forårsaker en ujevn overflate.

•Build skjemaene for oppkjørselen din. Plasser two-by-fours langs sidene der oppkjørselen skal og stasjonen innsatsen hver 3 fot langs baksiden av styret å holde dem på plass.

•Plasser et 1-tommers av 4-tommers press-behandlet furu board på omtrent halvveis i oppkjørselen å gi en utvidelse felles for å hindre sprekkdannelse. Dette vil også holde styrene riktig avstand fra hverandre når skjemaene.

•Order betong fra en ready-mix tjeneste. Vær klar for lastebiler å helle betong. Du trenger å glatte overflaten så snart som mulig fordi den apparater raskt. Du kan mikse og helle betong selv ved hjelp av en trillebår, men dette ville være svært arbeidsintensiv og ta noen dager, avhengig av størrelsen på oppkjørselen.

• Kjør en etterbehandling kost over overflaten av betongen til å gi en grov tekstur og glatte betongen ned.

•Lay plast sheeting over betongen når den har blitt lagt og du har glattet det. Dette vil hjelpe kurere betongen så det ikke tørke ut for fort og sprekk. La sheeting i minst tre dager før du fjerner det og begynne å bruke oppkjørselen.