Hvordan legge nylon med Salt på taket hjelp med is

August 20

Hvordan legge nylon med Salt på taket hjelp med is

Boliger og andre bygninger i regionen som vinterlig nedbør som snø og underkjølt regn kan noen ganger se en oppbygging av isen på taket. Mens en tynn, selv laget av is vanligvis reiser liten interesse, en tung snø belastning eller dannelsen av en Isdammen med stående vann bak kan forårsake lekkasjer eller alvorlige strukturelle problemer. Fryse-Tin sykluser kan føre til is dammer, men de fleste resultatet fra ujevn taket temperaturer som krever installasjon av ekstra isolasjon eller ventilasjon for å løse problemet. Imidlertid, isen dammer kan behandles midlertidig med nylonstrømper fylt med deicing salt.

Instruksjoner

•Fjern snø fra på og et par feet over og bak Isdammen bruker taket rake eller push-kosten. Selv om dette ikke er helt nødvendig, vil det redusere mengden av snø og is som sokken Smelt gjennom.

•Skjære nylons slik at bena skilles, hvis de ikke allerede er atskilt.

•Fyll hver nylon strømpe med deicing sammensatte. Velg en salt eller alternativ deicer som ikke vil skade taktekking materialet. Unngå rock salt, natriumklorid, som kan føre til rust eller misfarges taktekking materialer og i stedet bruker en deicer merket som sikker for tak.

•Tie av den åpne enden av hver strømpe.

•Lay strømpene over isen dam. Pass på at hver strømpe også litt utenfor taket eller rennesteinen kanten slik at det kan skape en klar drenering bane. Lå strømper hver flere fot nødvendig konsentrere strømpene nær der eventuelle lekkasjer har oppstått eller er mest sannsynlig å utvikle.

•Kontroller statusen til taket isen og strømper alle dagene. Flytte og fylle eller erstatte nylons etter behov.